Напишете дума/думи за търсене

Как да се извиним на половинката си според зодията й

Везни

Проявете повече интерес към дейностите на Везните. Излъскайте малко комуникационните си способности. Често правете комплименти на половинката си от тази зодия. Тя постоянно има нужда от вербално и физическо одобрение. Когато трябва да се извините, използвайте писмената форма, макар че ако сте добри в риториката, може да пробвате и устно. За Везните е важно да знаят, че щом сте обещали да се промените, ще го направите. Правете повече усилия да поддържате романтиката в отношенията.

Скорпион

Направете драматичен жест, с който да демонстрирате вашата отдаденост. За тях разговорът не е достатъчен и го намират за евтин вариант да минете между капките. Само позитивно действие ще спечели отново благоразположението му. Независимо дали става дума да изоставите някой свой лош навик, да му помогнете с решаването на сериозен проблем или да приключите отношения, които подкопават връзката ви. Най-важното е да задоволите щенията на Скорпиона. Винаги взимайте насериозно неговите оплаквания.

Стрелец

Направете топло и нежно предложение за примирие. Най-добре е да се извините на Стрелеца с жив подарък. Представителите на тази зодия обичат домашните животни и трудно ще устоят на котенце или куче-бебе. Стрелецът е доста социална зодия и за него са по-важни отношенията му с околните, отколкото с половинката. Но веднъж влезли под кожата на приятелите и семейството му, той ви е в кърпа вързан.

Козирог

Бъдете откровени и прями. Козирогът надушва лъжата от километри. Ако сте сбъркали, признайте си и дайте уверение, че ще станете по-добри. Празните обещания няма да ви доведат доникъде с този знак. Козирогът обича материалната сигурност и ако откриете обща банкова сметка, това ще му покаже, че имате планове за общо бъдеще. Никога не дразнете Козирога, особено ако се опитвате да се сдобрите. Тази зодия не си поплюва.

Водолей

Поканете Водолея да дискутирате проблемите си на чаша кафе. Този воден знак не може да устои на предложението да обменяте идеи. Ако си слагате спирачки в изразяването на емоцията си към него, трябва да знаете, че това ще го отблъсне скоро. Не крийте никакви тайни от него, в противен случай връзката ви ще продължи да страда. Бъдете по-отворени към приключения.

Риби

Не спестявайте нищо от себе си, когато трябва да се сдобрите с този иначе състрадателен зодиакален знак. Рибите не обичат да гледат как някой друг страда. Но бъдете внимателни – те не обичат никой да ги ограничава и да се опитва да ги притежава. Те не понасят връзка, която прилича на клетка. Приемете факта, че половинката ви от тази зодия е изключително чувствителна и че понякога трябва да пипате с кадифени ръкавици. Когато се извинявате, обещайте пред себе си, че ще бъдете по-нежни и любящи. Показвайте любовта си всекидневно, а не само когато имате повод.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X