Напишете дума/думи за търсене

Още нямате подарък за любимия човек? Това е прекрасно!

Сериозно! Наистина ли съжалявате, че не сте му купили поредната риза или парфюм? Защо пък тази Коледа да не подарите различно? Той заслужава нещо повече от обикновено обичане, нали?

Скъпи момичета, подарявам ви моите лични идеи. Аз нямам на кого да направя нито един от тези подаръци тази Коледа, но мога да ги подаря на нечия друга любов :)

Напишете му "Тетрадката"

Гледали сте този филм, нали? Героят на Райън Гослинг четеше от тетрадка, написана от неговата любима. Разказваше й тяхната любов. Да, може би нямате много време, за да започнете и довършите този подарък преди Коледа, но пък искате ли тетрадката да свършва?... Започнете я тази нощ и я продължете заедно. И никога, никога не я завършвайте. Другото не е любов.

Направете си пръстени

Пръстенът е завършена безкрайност. Едва ли има по-красив символ на истинската любов от един кръг, който няма начало и край, но затваря целия свят в малката си окръжност. Направете си пръстени за Коледа - от тел, от капачки от бутилки, от станиол, от връв, каквото имате. Пръстенът е принадлежание. Стойността му няма значение, да принадлежиш е безценно.

Татуирайте думите към него върху тялото си

Намерете си къна за временни татуировки. Смесете я с лимонов сок и лъжица захар, за да получите каша със средна гъстота. Вземете молив за очи и напишете посланието си върху своето (негово) тяло. Ако се налага, помолете приятелка за помощ, зависи къде искате да се татуирате. Върху надписа минете още веднъж с къната. Най-лесно би се получило с тънка четка или паус.

Преди това е необходимо кожата ви да бъде почистена със спирт и идеално епилирана. Оставете татуировката да изсъхне за около час.

Какво да напишете ли? За това попитайте сърцето си.

Оставете послание

Мястото на първата ви среща, първата целувка, първото "обичам те". Или просто фасадата на дома ви, трамвайната спирка, на която ви посреща, когато се налага да се приберете късно... Нека е на вашето място. Бележете го като такова.

Вземете си спрей за графити и просто изрисувайте мислите си с него.

Отидете на кино

...в спалнята! Изберете снимки и видео от красивите ви моменти заедно през тази година и му направете филм. Не е толкова трудно, колкото изглежда, а пък и не е ли трудният подарък единственият добър подарък? Ето тук например може да видите как се монтира филмче.

Направете си няколко снимки допълнително - на вас самата - красива и негова. Запишете посланието си (става дори с телефон, не се мръщете). Сгответе му една камара палачинки, оставете ги върху леглото заедно с ароматно кафе, и поканете мъжа си на коледна прожекция.

Блазе ви...

Мили момичета, Коледа е време за чудеса, а чудесата са временни, ако не идват от самите нас. Коледа е време, в което оставаме с единствения човек, който е важен за нас. Коледа е още един ден, в който имаме причина да изкрещим от корена на съществото си: "Обичам те! Избирам теб!" Крещете! Крещете, докато не скъсате всички струни на обикновеното говорене. Ако вашата любов успее да преодолее обикновеността на всички думи, може би имате шанса да започнете да обичате необикновено. Желая ви!

Ваша Мила

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X