Напишете дума/думи за търсене

Малки жестове за идеална връзка

Вестниците, приятелите, роднините ни заливат с истории за раздели и разводи. Никой не иска да му се случи това, но запитва ли се какво се крие зад продължилите цял живот връзки? Те са изтъкани от малки и лесни жестове поднесени един към друг, които укрепват любовта.

Малки подаръци

Подаръците са нещо любимо за всеки човек, независимо дали става въпрос за жена или мъж. Не чакайте да дойде рождения ден на партньора ви, за да му поднесете дар. Малките подаръци без повод са най-ценни и те се помнят дълго. Не говорим да хвърлите маса пари за тях. Помислете за картичка, собственоръчно направена изненада, стих, бележка, билети за кино или нещо, което знаете, че той иска да получи, но все не му остава време да стигне до магазина. Всички тези неща са романтични и ще го зарадват. И той иска да знае, че мислите за него.


Споделяйте

Колкото и невероятен секс да правите, ако не споделяте преживяванията си от деня или пък общи интереси, отношенията ви ще останат на повърхностно ниво. Опитайте да общувате истински с партньора си. Обсъждайте заедно теми, и то не само тези, които вълнуват вас. Споровете също не са нещо лошо и често разпалват интимното желание, особено на мъжете. Опитайте се да влезете в мислите му и да разберете как точно възприема живота. Тогава и общуването ви ще е по-лесно. Разказвайте си детството, което винаги докосва сърцето, споделете най-хубавите си и тежки моменти от миналото. Ако той знае мечтите и стремежите ви, ще знае в каква посока гледате.

Внасяйте нови моменти в секса

С годините сексът нерядко се превръща в рутина и за да не се случи това, внасяйте разнообразие. Звучи шаблонно, но новото еротично бельо, танцът, стриптийзът или новото място за интимни ласки, което сте инициирали, ще зарадва партньора ви. Важно е да сте уверена в себе си и да се чувствате секси, а не да обръщате внимание на малките недостатъци по тялото си. Мъжете винаги се изкушават от жени със самочувствие. Говорете за фантазиите си и ги реализирайте.

Забавлявайте се, но двамата

Разбира се, че и двамата имате хобита и приятели, но градете спомени от забавления заедно. Това със сигурност ще укрепи връзката ви. Така мислейки си за вас, партньорът ви неусетно ще извиква усмивка на лицето си. Връзките, в които двамата споделят само проблемите си, не продължават дълго. Колкото и да сте изморени и да имате работа за довършване, отделете време за разходка, кино, дискотека, боулинг. Единият ден го заведете на курс по танго или да покарате велосипеди, на другия отидете с него на състезание по картинг или на риболов.

Мечтайте заедно

Съвсем безплатно е да помечтаете сгушени у дома за пътешествие на Малдивите, нова кола или как ще се обичате след 30 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X