Напишете дума/думи за търсене

Как моят пръв оргазъм промени живота ми

Преди да срещна настоящия си партньор, никога не се бях наслаждавала на секса.

И не, не съм от онези момичета, които много се грижеха за безценната си девственост. Честно казано, бях щастлива, че се разделих с нея, без много да му мисля, защото никога не е била особено нещо за мен.

Изобщо не можех да проумея защо е толкова голяма работа тая история с химена.
Момчето, с кое изгубих непорочността си, беше някой, за когото ми пукаше. Действителното разделяне с девствеността ми обаче (ще ви пощадя от ненужните детайли) не беше нищо особено. Защо да отдавам такова голямо значение на нещо, което не беше заемало почетно място в мислите ми. Не съм си представяла безмозъчно нестихваща страст, розови листенца върху пъпа ми и свещи по пода.
Мислех, че сексът е просто нещо.

Нямах особени задръжки след първия ми партньор за броя на любовниците, които допусках до най-интимните ми плътски части.
Сега вече съм наясно, че не бройката, а егоизмът ми е бил недостатъчен. Трябваше да мисля повече за моето удоволствие, отколкото да накарам някой друг да се чувства добре.
Бях срамежлива и несръчна и нямах представа какво правя. По онова време това беше "готиното" нещо и затова продължих няколко години да правя секс, който нямаше смисъл и в който определено нямаше оргазъм. Или поне за мен.

Никой от моите партньори никога не ме беше питал какво искам или какво харесвам. Тук-таме някой заблуден в щедростта си любовник опъваше струните на моята женственост с език, но след това бързаше като крадец да мине към незапомнящия се секс.

Това беше като някаква странна рутина за мен – нито гадна, нито превъзходна.
Започнах да мисля, че може би нещо не е наред с мен и никога няма да изпитам оргазъм.

Истината е, че никога не съм имала оргазми, защото всички тези глупави момченца, с които съм правила секс, се грижеха само за собствените си глупави непораснали пениси.

Е, аз също ще поема някаква отговорност за това, защото никога не съм говорила за това, което искам. Или поне не с всеки от тях.
Беше ми неприятно и несвойски да говоря за секс – нещо, което ми попречи още повече да му се наслаждавам.

Но тогава се запознах със сегашния си любим и всичко се промени.

Никога не съм била с някого, който да ме кара да се чувствам толкова удобно в секса, колкото той. Връзката ни започна бавно, но беше и все още е изпълнена с толкова много страст, че се пръскам от вълнение дори от една малка и бърза целувка за лека нощ.

Той ме пита какво харесвам и опитва нови неща. Неговият приоритет не е той, аз съм.

Мисълта, че изпитвам оргазъм, го кара да свършва. Затова той отдели достатъчно време, за да опознае тялото ми. С течение на времето ми ставаше все по-удобно с него и в моята кожа и тогава излезе на показ сексуалната богиня, скрита в мен.
Оттогава правим удивителна, безсрамно невероятна любов.

Сексът трябва да е забавен и страстен. Би трябвало да се споделяме с някого, когото се интересува от удоволствието ни точно толкова, колкото се грижи за собственото си.

Животът е твърде кратък, за да го живеем без оргазъм.

Как се живее с вагинизъм?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X