Напишете дума/думи за търсене

9 неща, без които сексът ще е божествен

Когато сме по-млади, сме леко пренебрежителни към секса. Все си мислим, че всичко ни е ясно и че няма как дори един оргазъм да ни се изплъзне.

Но колкото по-възрастни ставаме, толкова повече започваме да осъзнаваме, че сексът е наистина голяма работа. И е само заради ползите му за здравето или заради кефа, който получава тялото.
Кара ни да се чувстваме повече във връзка със себе си, както и с партньора си, и ни доставя толкова много удоволствие. Независимо дали става въпрос за допълнителния тласък на увереност или желанието да подобрим сексуалния си живот като цяло, ние наистина сме готови да направим всичко възможно, за да постигнем по-добри резултати.
Ето какво трябва да спрем да правим, за да имаме по-добър сексуален живот.

1. Спрете да симулирате оргазми
Момичета, никой не печели от опитите ви да защитите егото на мъжа. Нито оргазмите, които наистина бихте могли да изпитате, ако не мислите постоянно кога да започнете да пъшкате, заблуждавайки го, че е голям майстор в кревата, нито следващите му партньорки, които може да се окажат по-смели от вас и да му обяснят как за нищо не става в леглото. Вместо това го накарайте да се потруди за вашия оргазъм и му се наслаждавайте без задръжки. И ако той не е готов да ви даде такъв, пуснете го да си ходи.

2. Спрете да поставяте ограничения на въображението си
Ако имате извратени фантазии, не се срамувайте или винете за това. Прегърнете ги и вокализирайте нуждите си пред сексуалния си партньор.

3. Спрете да оказвате натиск върху себе си
Не е нужно да сте прясно епилирани или да сте облечени с най-секси и скъпото си бельо. Може да бъдете изкусителни и без да се стараете толкова. Не позволявайте на стереотипите да разрушат забавното преживяване, наречено секс.

4. Спрете да си измисляте извинения, за да не мастурбирате
Не е нужно да имате оргазъм само с партньора си. Научете как да си подарите такъв сами и го правете често. Само така ще разберете какво наистина искате в леглото. От време на време давайте почивка на ръката си и използвайте сексиграчка или подвижен душ. Намерете удоволствие в самозадоволяването.

5. Спрете да бъдете твърде взискателни към тялото си
Всички имат стрии, лунички, бенки, родилни петна, промяна на цвета на кожата и косми по тялото. Прегърнете красивото си тяло такова, каквото е, и покажете уязвимата си страна на партньора, вместо да се криете от него.

6. Не се опитвайте да угаждате на партньора всеки път, когато правите секс
Знам, че искате да сте най-добрите в леглото, но е нездравословно да се състезавате със себе си. Ако сексът е скучен от време на време, това е съвсем нормално. Запазете вашите порно звездни изпълнения за награда от време на време.

7. Не оставяйте винаги контрола в негови ръце
Ако искате секс точно сега и точно на това място, инициирайте го възможно най-скоро. Ако искате да бъдете доминанта, покажете му кой е шефът и го покорете. Не позволявайте той да е този, който винаги взема решенията в леглото и извън него.

8. Не бързайте да правите секс с нов партньор
Ако все още не сте готови да извадите физическите си отношения на следващото ниво, тогава не го правете. Накарайте го да чака колкото време ви трябва. И ако сте готови, забавете нещата, за да се насладите на прелюдията и нарастващото сексуално напрежение.

9. Не правете секс, ако не го искате

Често жените се чувстват принудени или виновни да правят секс с партньорите си от страх, че господата ще загубят интерес към тях. Не е нужно обаче да го правите, ако не сте в настроение за размяна на ласки. Ако ви цени достатъчно, ще уважава вашите желания и пак ще иска да се общува с вас не само между чаршафите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X