Напишете дума/думи за търсене

Начини да останем девствени до сватбата

Преди известно количество зими все още се разхождах недокосвана от мъжки ръце, език и други крайници.

Вървях си необезпокоявана от излишните физически терзания, с които ме сдоби премахването на една доста малка, но безкомпромисна бариера, намираща се неособено дълбоко в мен.

Милата ми майка правеше всичко възможно още от малка да ми вмени колко е важно да съм девствена до сватбата. За около три минути и половина споделях нейното увлечение по този отколешен завет, но после ме загложди въпроса: „Ами, ако нито един мъж не ме припознае като негова благоверна? Това означава ли, че цял живот трябва да си стоя невежа за мъжките дарове?” И така набързо приключих с моя обет за целомъдрие до първата брачна нощ, намерила неособено приятен за разума ми отговор на моите плътски терзания.

Да си девствен до ръба на венчавката започва да придобива все по-масова модерност. Кънтри певицата Джесика Симпсън, Лиса Кудроу, известна като Фийби от сериала „Приятели”, и супермоделът Адриана Лима се споделиха девствени с техните съпрузи.

Когато преди време се влюбих с налудничава честота в един от важните мъже в моя живот, ми се щеше да бях послушала майка си поне веднъж. Така ми се искаше да съм малка, срамежлива, тръпнеща в плашещо очакване за първото правене на любов.

Не твърдя, че тези от нас, които са били достатъчно непослушни и глухи за майчините съвети, трябва отново да си зашием химени. Нито пък развявам манифеста, че девствеността трябва да бъде разглеждана като източник на световна хармония, запазваща морала. Или като задължителен елемент за женско самочувствие и противоотрова срещу домашното насилие.

Но ако все пак сте решили да съхраните прашеца на венчелистчетата си за мъжа, който ще ви заведе до олтара, то има няколко разновидности на секса, които със сигурност биха ви сдобили с непроникващ оргазъм.

Герберите или орхидеите изглеждат чудесно не само във вази или саксии. Те ще стоят чудесно върху плътта ви, умело направлявани от половинките ви, които галят кожата ви с върха на листенцата. Кадифената им материя ще свърши чудеса в областта на гениталиите ви и ще пофлиртува обещаващо с бедрата и зърната ви.

Ако това ви се струва твърде флорално перверзно, винаги може да извикате на помощ добрата стара орална любов. Осезаема и достатъчно щадяща вашата девственост, но пък подаряваща ви вълшебни усещания.

Взаимната мастурбация е доста приличен заместител на същинския акт. Хем сте достатъчно интимни, хем стоите на прилично разстояние от запушалката на вашата все още неотприщена докрай женственост.

Но ако пък ви се ще да се доближите на йота от същината на „смешните” движения, практикувайте облечен секс. Търкането тяло в тяло си е чиста проба най-висша симулация на пенетрираща размяна на ласки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X