Напишете дума/думи за търсене

Какви са сексуалните порядки по света?

В Индия се работи усърдно по женския оргазъм, в Дания се предлагат от автобусната седалка

Ако някога сте си мислели, че традицията, срещана и у нас, с демонстрирането на изцапани чаршафи след първа брачна нощ е шантава практика, значи не сте чували, че на мъжете в някои южноамерикански племена им цепвали уретрата на определено място, за да може спермата да се разпръсква и да не „забременяват” жените си.

Въобще светът е шарено място, а що се отнася до правенето на любов, палитрата направо е извън възможните цветови комбинации. Ще направим едно световно пътешествие заедно, пък да видим колко нюанса на червеното ще хванем.

В Нова Зеландия се появи движение на вегани в секса. Това са хора, които не обменят телесни течности с партньори, които ядат месо. В Дания са по-милостиви. Даже прекалено милостиви, защото измислили автобуси, в които по няколко седалки са боядисани в червен цвят. Седнете ли на такава седалка, показвате, че сте петимни за интимни ласки. Кой знае, сигурно по тези седалки и глобата за нередовен пътник има алтернативи.

Японците, които могат да те побъркат с едновременната си консервативност и разкрепостеност, измислили пък секскукли, които сменят позата си и са технически способни да задоволят собствениците си по няколко начина. Преди години японците отвориха легален бизнес – обществени бани, в които господата се хигиенизират и след това получават орални ласки от персонала. Отскоро такива местенца се предлагат и на дамите. Забележете - това не са публични домове. И няма да са, щом Япония е страната, в която се е състояла най-мащабната оргия – 250 мъже и 250 жени. Ама това се казва да качиш бройката от раз!

Но сексуалните чудатости не свършват в Страната на изгряващото слънце. В Западна Вирджиния е разрешен със закон сексът с животни. Тънък юридически момент е, че животното не бива да е над 18 килограма. Вероятно по-големите имат лоби в Парламента. И ако вашето чихуахуа е законен сексуален партньор там, в други щати нямате право на френска любов дори със съпруга си. Да, оралните взаимодействия са забранени в Мериленд и Вирджиния. Но какво е да се лишиш от тях, щом на Хаваи ти забраняват секс в ушите!

А в множество страни от Близкия Изток все още властва нечовешки закон, според който гражданите нямат право да хапват месцето от агнето, с което са правили секс. Ливанците са облагодетелствани, защото не им се бъркат в сексуално-кулинарните щения. Едничка несправедливост при тях е, че само животни от женски пол са позволени за любовни ласки. Дали на пазара в Ливан се предлагат яйца от щастливо задоволени кокошки?...

И ако някои имат проблеми в любовта, други сериозно са го загазили на работно си място. В Бахрейн мъжете гинеколози нямат право да поглеждат интимните органи на пациентките си. Там се работи само с огледала. Предимството е, че сигурно гинеколозите в Бахрейн могат да те прегледат и докато шофират.

А в Англия, ако направиш неприлично предложение на непознат, те грози глоба от 200 евро или няколко месеца в пандиза. В Луизиана нямат такъв дерт, лягат си с когото искат, но само на мъжа е разрешено купуването на презерватив. В Сан Франциско пък можете да посетите фетишистко кафене, в което да заведете на каишка някой свой „роб” и да му дадете да сърба от купичка на земята.

Ако си нямате роб, по-добре бягайте от Щатите и си опитайте любовния късмет в Тайланд, където половият акт е предшестван от множество романтични жестове. Когато двойката пристъпи към по-съществената част, става още по-интересно, защото мъжът започва на живот и смърт борба за тотално удовлетворяване на партньорката си. В тази страна женският оргазъм е на върховна почит и почти всеки хотел предоставя обучени в изкуството на удоволствията момчета. Единствената уловка е никога да не го пипате по носа. Според техни древни вярвания от там влиза и излиза душата. В Индия пък трябва да развържете езика си. Не, не е това, което веднага си помислихте, ах, вие! По време на любовно производство в Индия мълчанието се счита за върховно неуважение. Но индийците са толкова гъвкави, щедри и запознати с нетрадиционни пози, че едва ли ще ви е до мълчане с тях. А и нали знаете, че младите индийци отдават своята девственост обикновено на по-възрастни партньорки. Явно в Индия се гледа на образованието сериозно.

В Китай положението е трагично. Там оралната и аналната любов са забранени. Не знам дали тамошното МВР прави спецакции по подобни нарушения, но като нищо е измислен начин за контрол, понеже се говори, че китайците са страшни дървета в кревата. Те не знаят що е любовна игра и със сигурност не са предпочитина дестинация за секстуризъм. Никога няма да стъпите с любовни намерения там, ако ви кажа, че при тях не е прието да се премахват космите под мишниците. Не само за вас ще е неприятен контактът с тях. За много от тях вашите голи като охлюв подмишници са пошла перверзия. Какво ли биха казали китайците за растящите по дърветата в Австралия презервативи? Да, и това не е шега. Е, израстването на кондомите по клоните става по поръчка на здравното министерство, притеснено от нарастващия процент болни от венерически болести. Министерството наредило да се пуснат безплатни презервативи по дърветата, защото дърветата са мястото, на което кореняците обичат да правят любов. С това избягват туристическите тълпи и дивите животни. Евтино, природосъобразно и... добро за туризма в Австралия!

Но по света не се гледа на секса само като на удоволствие или туристическа стръв. Има племена в Африка, които са убедени, че колкото повече секс правят, толкова по-плодородна ще е годината им. Нейде из Африка са измислени и томболите за секс, след които жените замъкват постелята си при този, който е изтеглил тяхното име. Пак там се организират и сексспартиадите, в които способният на най-много оргазми печели първото място. Наградата не е някакъв символичен бляскав предмет, а цяла компания от жени, с които олимпийският първенец да разполага за известно време. И те с него.

Не се шокирайте от многообразните секспрактики по света. От дълбока древност човечеството експериментира в тази посока, няма как да сме назадничави в идеите си.

Знаете ли, че в търсене на афродизиаци са били още древните философи като Аристотел, който някак е открил свойствата на секрета от испанска муха. Във Венеция пък в средните векове било практика семействата да имат приятел в лицето на млад жребец, който съпътства съпругата по време на нейните светски забави. През останалото време е свободен да задоволява несветските й необходимости.

Ами да живеят нюансите! И сладките венециански закони!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X