Напишете дума/думи за търсене

Задава се женитба? Нямате нужда от сватбен агент, а от апликации

Дори и да не сте от дамите, които припадат от умиление, щом видят булка в някое списание, и които не реват по време на церемония в ритуалната зала, със сигурност поне веднъж сте си представили как би изглеждала вашата хипотетична сватба.
И докато по света отдавна сватбените агенции отдавна са добър бизнес, то у нас все още тази индустрия не е особено развита. Дори и да решите да използвате професионални услуги, ви предлагаме да проверите ето тези приложения, които ще ви помогнат да планирате мечтаната венчавка.

Appy Couple

Това приложение е 2 в 1. Предлага се за десктопа на компютъра ви и за смартфона. То ви дава възможност да управлявате всички детайли, свързани с важния ден. От гостите, та чак до споделянето на снимки.

LiveLens

Усмихнете се, снимат ви. LiveLens ви дава възможност да предавате абсолютно на живо своята сватба, давайки възможност на тези, които не са успели да бъдат ваши реални гости, да присъстват на тържеството. С него вие стриймвате в реално време това, което се случва в един от най-щастливите ви дни за любовта.

Wedding Party

Комбинирайте всичките снимки от сватбата ви, независимо дали са направени от наетия специално за целта фотограф или от любителските камери на приятелите и близките ви, дошли да уважат поредното доказателство за любовта ви. Това приложение ви дава възможност да сложите всички фотоси на едно място, до което всички желаещи ще имат достъп.

City Maps 2Go

Планирате да се ожените извън пределите на България? Няма проблеми. Тази апликация, съдържаща световни дестинации, ще ви бъде тотално от полза , ако това е вашето сватбено намерение. То ще е полезно за вас и гостите ви, тъй като в него се съдържат подробни пътеводители на градовете, подходящи за размяна на брачни халки. Най.ценното е, че работи и без интернет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X