Напишете дума/думи за търсене

Видове пениси и подходящи пози за тях

Срещат се мъже, чиито пениси са не само с различни размери, но и с други нестандартни особености. И в това няма нищо лошо. Напротив, с такъв партньор може да преживеете невероятни мигове на сексуална наслада. Ако знаете как да се възползвате от тази уникална възможност, може да останете приятно изненадани и да разширите сексуалния си опит. Не се плашете, ако той...

Гледа встрани

Понякога по време на ерекция половият орган на мъжа леко се изкривява наляво или надясно. Това не бива да ви смущава, тъй като не се дължи на някакво заболяване, честа мастурбация или носене на тясно бельо. Просто е индивидуална особеност на мъжкия организъм. Освен специфичния си вид, този пенис има и някои тънкости при “използване”.

Как да постъпите

Добре е да знаете, че в този случай класическата мисионерска поза не е най-подходящата. Може да експериментирате с пози, при които телата на партньорите са под ъгъл едно спрямо друго. Така според специалистите въздействието на пениса върху G-точката, която се намира на предната страна на влагалището на дълбочина около 5 см, ще е по-силно, а оргазмите - зашеметяващи.

С петна по рождение

Родилните петна са на най-невероятни места по телата ни, в това число и върху мъжките полови органи. Но те не са нещо, за което си струва да се притесняваме.

Как да постъпите

Никакви ограничения или специални изисквания не са необходими. Единственият съвет, който дават сексолозите, е да не се стряскате и да не гледате втренчено партньора си. Коментари като “аз такова нещо не съм виждала преди” също са излишни.

Гледа надолу

Има случаи, при които пенисът дори и в “пълна бойна готовност” е насочен надолу. Ако той е твърд и напрегнат, всичко е наред, а своеобразното му положение просто е структурна особеност.

Как да постъпите

Добре е да знаете, че при някои сексуални пози, при които пенисът се отклонява нагоре към корема, може да се появи усещане за дискомфорт у мъжа. Възможно е партньорът ви да не се оплаче, особено ако анатомичните му особености го притесняват. Така че проявете съобразителност и деликатност в тази ситуация.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X