Напишете дума/думи за търсене

Видове пениси и подходящи пози за тях

Огромен

Според сексолозите пенис с дължина между 15 и 18 см се приема за нормален. С размер над 20 см вече минава за голям, макар че “малко” и “голямо” в секса са доста относителни понятия. Много по-важно е на партньорите да им е комфортно и нищо да не ги притеснява, докато правят секс. Разбира се, ако жената усеща пениса на партньора си по-едър, то двойката трябва да намери начин да се справи с това неудобство. Достатъчно е мъжът да е по-нежен любовник и тогава по-големите му размери ще се окажат предимство, а не недостатък.

Как да постъпите

Правете секс в поза с не толкова дълбоко проникване - например когато и двамата лежите странично. Ако все пак ви заболи, помолете мъжа да не навлиза прекалено навътре. Или пък поемете сама контрола, като изберете позата, при която вие да сте отгоре. Може да използвате и лубриканти, които ще предотвратят неприятните усещания и ще увеличат удоволствието.

Недостатъчно голям

За малък се приема пенис под 12 см, но размерът съвсем не определя сексуалните таланти на един мъж. Ако нещата в леглото не ви се получават, не бързайте да вините скромните размери, а потърсете някаква друга причина.

Как да постъпите

Не се изненадвайте, но според статистиката мъжете, чието достойнство не впечатлява с размерите си, се оказват най-добрите любовници. И обяснението е, че те знаят как да доставят удоволствие на жените. От вас се изисква нещо съвсем малко - никога да не обсъждате дължината на пениса му. Малкият член е най-големият мъжки кошмар. И не се опитвайте да убеждавате мъжа до себе си, че проблемът не е в размера, а в уменията. Той ще приеме, че се опитвате да го утешавате. Кажете му, че това е дължината, която най-точно ви подхожда.

С пиърсинг

Идеята за секс с “пробит” мъж възбужда по-авантюристично настроените жени, склонни към експерименти. Според изпробвали, украшението на пениса гарантира на партньорите необикновени преживявания. Подобни слухове се разпространяват предимно от мъжете. Неслучайно и украшенията са с гръмки названия -“Принц Алберт”, “Жезълът на принца”, “Рогът на еднорога”...

Как да постъпите

Някои видове пиърсинг наистина могат да създадат нови усещания. Но ако вярвате на тези, които са изпробвали секс с пробит пенис, имайте предвид, че е твърде възможно да преувеличават преживяванията си. Не са изключени и проблеми. Украсеният пенис може да скъса презерватива - добре е да помислите за безопасността на секса.

Възможно е пиърсингът да намали чувствителността на пениса, а раната в мястото на пробиването да не зарасне дълго време и да е болезнена.

Струва ли си този експеримент, решава мъжът. Но ако сте стабилна двойка, би било добре и вие да си кажете мнението.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X