Напишете дума/думи за търсене

На какво вреди фелациото

На пръв поглед оралната любов не би трябвало да уврежда зъбите, но имайте предвид, че спермата и вагиналните секрети съдържат различни киселини, както и фруктозна захар.

Макар че твърде малка е вероятността половите течности да останат в устата толкова дълго, че да се случи такова загниване на зъбите, което причинява прекомерното наличие на захар и киселинни храни в хранителния ни режим, въпреки това избягвайте да миете зъбите си с четка веднага след фелацио или конилингус. Това може да увреди зъбния емайл.

Единственото нещо, което може да увреди зъбите ви, е гениталният пиърсинг. В стремежа си да доставите по-голямо удоволствие на партньора, може да останете без половин зъб, ако обецата, намираща се на главата на пениса му, го счупи.

Освен това тези, които имат пиърсинг на езика и обичат да се отдават на орални ласки, рискуват да прецакат вкусовите си рецептори.

Застрашени са да развалят речевата си способност, да изгубят част от усещането за аромати, а зъбите им страдат непрестанно от постоянното присъствие на метала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X