Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете обичат да ни доставят удоволствие с език

Признайте си, всяка една от нас е изричала на глас думите, че мъжете са егоисти.

Все едно ние не сме. Всички си имаме своите моменти саможивост, но в повечето случаи сме алтруистично настроени към любимия.

Не знам за вас, но досега не ми се е случвало плътски партньор да отказва да ми достави наслада с орална любов. Колкото обичат да ги задоволяваме с уста, така обичат и да ни връщат този приказно интимен жест.

Удължава удоволствието

Частта с проникването е най-късата част от секса, а на господата често им се иска да участват в сексмаратон. Затова и оралната любов им дава възможност да удължат малко търкалянето в чаршафите.

Снабдява с двоен оргазъм

Ако има надпревара за оргазъм, то мъжете винаги ще ни побеждават. Рядко се случва да не свършат, докато при доста жени вагиналната кулминация понякога е по-невиждана и от еднорог. Слава Богу, че сексът е отборен спорт и нашето доволство от време на време зависи и от езика на любовника ни.

Благоговеят пред тялото ни

Представете си щедрата гледка на бюста ни, който виси като Дамоклев меч над главата на този, с когото се споделяме. Сещайте се какво чувство на закрила изпитва мъжът между краката ни и уютно се усеща в подножието на женствения ни корем и в мекотата на бедрата ни.

По-забавно е от масаж на стъпалата

Дори масажът на гърба или на стъпала да ни е едно от любимите докосвания, господата със сигурност предпочитат по-интимното масажиране на тялото ни, защото обичат да ни гледат как свършваме.

Фокусът е върху това, което е важно

Любовниците имат склонността да игнорират клитора ни по време на секс, забързани да намерят Г-точката ни. Но няма какво да се лъжем – тази госпожица е миниатюрна и не всеки е запознат с нейните GPS координати. Затова често единственият оргазъм, който ни се пада, е клиторният. При оралния секс опасността да не намериш тази особено дащна на удоволствие част от вулвата, е нищожна. Трябва наистина да си пишман любовник.

Засилва интимността

Нищо не е толкова интимно, колкото оралният секс. А когато жената допусне мъжа до най-сакралната си телесна част, то няма как да не се почувстваме ужасяващо близки с другия – и на физическо, и на емоционално ниво.

Трупа сексуална карма

Чували сме поговорката „За да получиш, трябва да дадеш“. Това се отнася с пълна сила и за оралната любов. Не може да очакваш само единият да дарява езикова наслада, а другият да се прави на разсеян във връщането на жеста.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X