Напишете дума/думи за търсене

За тези, които не са правили анален секс

Имах една позната, която ме уверяваше, че няма по-як оргазъм от аналния. Не мога да се съглася, но уважавах тази нейна истина.

Една от съквартирантките ми след първия и единствен опит да пусне господин в „задния двор”, обясняваше, че за нищо на света няма да повтори това „набучване на кол”.

Две диаметрално различни усещания от издигнатия в култ от мъжете анален секс.
Истината е, че ако правите този вид секс правилно, може да се почувствате адски добре. Когато казвам „правилно“, искам да кажа, че има замесен лубрикант, много от него, няколко уискита, така че мускулите на сфинктера да не са стегнати като пружини и да не крещят безшумно: „Не влизай тук“. Аналният секс определено включва много повече подготовка от вагиналния.

Какво е аналният секс за жената?

Без смазка се чувства, че стените на аналната ви кухина са остъргани с нокти. И да, определено се чувства, че сте на път да се изходите или че изпражненията ви пълзят обратно във вас. Не е много забавно, нали?

Но ако може да отпуснете тези мускули, ще изпитате по-дълбоко усещане, отколкото при вагинален секс. По-голямата стегнатост ви кара да усещате всеки сантиметър от пениса на партньора си, докато той се вмъква навън и навън. Всеки един милиметър. Нещо, което не получавате при вагинален секс.
Аналният секс включва всеки нерв в процеса.

Ако искате, тогава непременно. Изследването на вашата сексуалност никога не е лоша идея и не знаете какво просто може да обичате или дори мразите, докато не опитате.

Само не забравяйте, че лубрикантът е вашият най-добър приятел в случая. Освен ако не ви харесва усещането, че стените на аналната ви кухина са драни с пирони.

7 безболезнени съвета, свързани с аналния секс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X