Напишете дума/думи за търсене

3 пози за интензивни оргазми

Някои жени обожават по-дълбокото проникване по време на секс, за да имат интензивни оргазми, докато някои абсолютно го мразят.

Преди да стигна до същинската част „как да имам дълбок проникващ секс“, трябва да разгледаме някои важни фундамента, за да сте сигурни, че напълно разбирате защо това може да бъде суперприятно и да дарява жените с интензивни оргазми. Но също така защо дълбокото проникване понякога може да бъде болезнено за по-нежната част от човечеството.

”Дълбокото място” на влагалището е известно като преден форникс, понякога наричано и A-точка. То се намира точно над шийката на матката.
Ако партньорът ви го стимулира правилно чрез дълбоко проникване, то няма как да не се гърчите от кеф. Но ако мъжът не знае какво прави, тогава той ще блъска безпощадно по шийката на матката ви.

Това може да бъде невероятно болезнено и да спре секса по средата на нищото.
Когато вие или мъжът промените ъгъла на влизане на неговия пенис, тогава ще се промени силата на натиск, който той оказва върху шийката на матката и дълбокото ви място.

Не забравяйте, че комуникацията е от решаващо значение, когато става въпрос за добър секс изобщо.

Когато правите секс с дълбоко проникване, уверете се, че сте достатъчно влажни и възбудени, така че той лесно да се плъзга навътре и навън. Не забравяйте винаги да използвате лубриканти на водна основа, ако използвате латексови презервативи, тъй като смазващите вещества на маслена основа разграждат каучука и могат да причинят разкъсване на кондома.

Трите най-добри позиции за секс с дълбоко проникване, които ще ви подарят интензивни оргазми

1. Поза „Жокей“

Позицията на жокей е страхотна, ако обичате дълбоко проникващ секс, като същевременно не се изисква да участвате активно.

Легнете по корем с прави и събрани крака. След това партньорът ще ви разкрачи, застанал на колене и ще влезе във вас. Той може да регулира ъгъла на влизане с коленете си. Може да промени изцяло ъгъла на влизане, като легне върху вас.
Може също така да промените ъгъла, под който той влиза във вас, като вирнете дупето във въздуха или го приближите по близо до матрака.

2. Поза „Костенурка“

Тази дълбоко проникваща позиция включва легнало лице надолу с колене под корема, когато той влиза отзад.

Костенурката е страхотна, ако обичате дълбоко проникване и пенисът не е с особена големина и дължина. Легнете върху сгънатите си колене и вирнете дупето по-високо. Трябва да образувате „черупката” на костенурка. По този начин партньорът ви ще влезе с лекота отзад и ще му е лесно да хване кръста ви с ръце, за да се придърпа по-дълбоко от обикновено.

3. Поза „Наковалня“

За тази дълбоко проникваща поза трябва да легнете по гръб с вдигнати крака във въздуха, докато той влиза с лице към вас. Сложете стъпалата си върху раменете му.
Но ако не сте много гъвкави, тогава това положение ще нарани малко краката ви.

Помнете обаче, че дълбокото проникване по време на полов акт не е за всеки, тъй като всички сме изградени по различен начин.
Някои жени могат да имат много малко или неотзивчиво „дълбоко място”. Други просто предпочитат стимулация на G-точката, която не изисква дълъг пенис. А трети са фенове на клиторалната стимулация. Повечето обаче предпочитат комбинация и от трите.

Ключът е да разберете на какво се радвате най-много вие и вашият партньор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X