Напишете дума/думи за търсене

Мъжете описват какво е усещането, когато проникнат във влагалището

Не знам за вас, но аз съм питала партньора си какво е усещането да бъде в мен. Любопитно ми е да разбера как неговото момче усеща моето момиче. С часове мога да разказвам за това как аз чувствам мъжкия член във вагината си, но докато мога да си представя какво е да пикаеш изправен, никога няма да разбера какво е усещането да поставиш член във влагалището заради половите ми рестрикции и характеристики.

От медицинска гледна точка вътрешността на вагината трябва да се чувства подобна по текстура на небцето, макар и малко по-мека и гъвкава.

Най-добре обаче могат да отговорят господата, затова зададох въпроса на няколко мъже приятели. Ето и резултатите.

1. Най-добрият масаж на света

"Все едно да попаднеш в джакузи, което те масажира хем настойчиво, хем нежно."

2. Усещанията, предизвикани от проникването, варират при различните жени

"Всички вагини са различни, така че може да варира много в зависимост от това с каква жена съм. Най-силните усещания са влажността и структурата на стените й. Някои жени са по-широки от други. Някои са по-влажни от други. Моят фаворит е притискащото усещане, което се случва, докато партньорката ми изпитва оргазъм. Аз не съм мазохист, но понякога, когато е доста интензивна кулминацията, а натискът за мен е почти на ръба на болезненото, много му се радвам от гледна точка на егото си. "

3. Вътрешността на влагалището се усеща като... бебе тюлен

„Топло, мокро и гладко.“

4. Да си вътре във влагалището, те кара се чувстваш жив

”Ако някой ме пита какво е чувството за мен да съм жив, това е най-добрият ми отговор."

5. Вътрешността на влагалището се чувства като... възглавница

„Като мека, мокра възглавница с волани...“

6. Това е усещане за лек, но интензивен натиск

"Когато поставиш главата на пениса на входа на влагалището, има лек натиск. Ако жената в този момент прави упражненията на Кегел, може да го почувствате. Продължавайте да се плъзгате навътре. Усещам се толкова добре, че мога да оставя цялото си тяло да накуцва (с изключение на пениса ми ) и просто да остана там, вътре. Аз съм необрязан и силно вярвам, че това дава прелестна и голяма чувствителност на препуциума, тъй като създава допълнително триене, докато се плъзга във и извън вагината. "

7. Пребиваването във влагалището може да навреди малко, но по добър начин

"Всичко зависи от това как вагината е оформена, как е оформен пенисът, нивото на възбуда, някаква прелюдия ... но съм изпитвал всичко, от много здраво захващане до почти никакво усещане, много мокро до доста сухо и нещо по средата. Имал съм партньорка, която ме държеше в съвършено здрава хватка, без никаква възможност да се помръдна, докато тя изритваше оргазъм. Хем ме болеше, хем беше неописуемо да гледам лицето й.”

8. Начинът, по който се чувства във вагината, също зависи от нивото на чувствителност на пениса

"Лично аз не съм достатъчно чувствителен, за да различа текстурата, освен ако не е драстична разлика, която се е случвала само няколко пъти. Най-вече това, което забелязвам, е стегнатост и форма, която отново варира значително."

9. Намирайки се във влагалището не може да се сравни с нищо друго на света

"Усещането е невероятно. Пенисът е заобиколен от влажна топлина. Психологическото преживяване на пълното проникване във влагалището е несравнимо. Чувства се като сила, потенциал и свобода едновременно."

10. Вътрешността на влагалището се чувства като... топла шоколадова торта

"Топло е, влажно и меко, но с известна степен на устойчивост."

Явно мъжете имат безброй начини да обяснят какво е усещането, когато гостоприемно ги поканим във вагините си. Но както и да описват, всички са единодушни, че се чувстват невероятно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X