Напишете дума/думи за търсене

14 женски ерогенни зони, които всеки мъж трябва да познава

Най-доброто творение на Господ е женската анатомия. Две мнения по въпроса няма.

За съжаление мъжете си нямат особена представа от нея, нищо че твърдят противното. Слава Богу, тялото на жената не е някаква божествена мистерия, която трябва само най-посветените да разбират.

Момчета, ако натиснете правилните бутончета на жената, ще преживеете невъобразими удоволствия.

И за да помогнем на женските оргазми и на самочувствието на господата, които обичат да се блъскат в гърдите, че са чудни любовници, нека им помогнем малко.

Кои са ерогенните зони на дамите, които изобщо не трябва да се пренебрегват от мъжете?

Устни

Има причина жените да си падат по добри целувачи. Устните имат повече нервни окончания от почти всяка друга част на тялото.

Врат

Това е перфектното място за смучка и това не е случайно. Лекото захапване по врата „перва“ жената като нисковолтов ток, който продължава към слабините.

Тил

Тилът е пълен с нервни окончания. Всяко докосване или страстно облизване докарват сластни тръпки по гърба на жената.

Уши

От топло дихание до леко гризване на възглавничката – има много неща, които може да се направят с женските уши. Внимавайте обаче да не прекалите с лизането във вътрешната им част, не е особено приятно ушите ти да плуват в нечия чужда слюнка.

Гърди

Когато женският бюст се докосва и гали, тялото отделя окситоцин – хормон, който кара жените да се чувстват изключително добре.

Зърна

Те са много по-чувствителни от гърдите и понякога освен удоволствие може да са и източник на болка. Затова, господа, помнете, че зърната не са радиоточки, които да въртите, докато не хванете някоя сръбска радиостанция.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X