Напишете дума/думи за търсене

1:0 за мастурбирането

Знаете как всички се прехласваме в началото по новия си партньор. Как го кичим с лаврите на древните елини и плюем в пазвите си, за да не урочасаме великия любовен късмет, който ни е споходил.

В първите мигове на връзката най-много ни обичат, най-великолепно удоволствие ни доставят.

И докато сме твърде заети да ги хвалим като първолак, научил азбуката, отношенията постепенно влизат в рутината на ежедневието, а жежките чаршафи вземат, че изстинат. Понякога истината „По-добре самозадоволена, отколкото зле налюбена” е безкомпромисно вярна.

Защото самозадоволяването е по-доброто нещо за нас, когато любовникът ни не става за нищо или изобщо не е наясно колко вълшебна може да бъде нашата анатомия.

Вие сте и командир, и господар

Понякога сексът е - от нас да мине. И защо? За да се чувства мъжът важен. Няма нужда от такива жертви. Когато сме сами със себе си, удоволствието си е само наше. Няма нужда нито да се преструваме, че сме задоволени, нито да се интересува от неговия кеф.

Ръката няма претенции

Не се оплаква, че е уморена, и не иска вие да сте отгоре. Ръката не ви се сърди, когато казвате неудобната истина. И със сигурност не ви кара да си платите вечерята.

Оргазъм е на два пръста разстояние

Буквално. Да не говорим, че няма нужда да сте виртуозни регулировчици в леглото, защото сте наясно кое къде се намира.

Не сте разочаровани

Дори и да се разминете с оргазма, шансът да простите на себе си е в пъти по-голям, отколкото на непотребния ви интимен партньор. И няма да трябва да лъжете мъжа в кревата си, че размерът няма значение.

Не трябва да се предпазвате

Да мастурбираш, почти винаги е безопасно. Ако не се изпада в крайности с неуместни предмети, с които да се изкушава оргазмът, а се придържате към добрата стара ръка, то не ще се сдобиете нито с нежелана бременност, нито с венерически болести.

О, и може да свършите колкото пъти искате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X