Напишете дума/думи за търсене

Кои женски ерогенни зони са пренебрегвани от мъжете

Наясно сме с женските части на тялото, които мъжете често предпочитат да изследват, но женското тяло не е само вагина, дупе и цици.

Разбира се, там има доста нервни окончания, но такива има и в другите географски ширини на снагите ни.

Доста често обаче те остават пренебрегвани, но ще свършат чудеса, ако ги включим в предиграта.

Дланите

Често използваме ръцете си, за да доставим удоволствие на другия, а понякога и на себе си. Дланите на жените са приказен инструмент за тяхното удоволствие, което може да им причините дори на открито и в компанията на други хора, без да ги карате да се чувстват неловко. Подшушнете на партньора си, че нямате нищо против да прокарва показалец по вътрешността на китката ви в посока върха на пръстите. Това ще ви снабди с обещаващи тръпки, които ще пратят сигнали и на по-чевръстите участници в размяната на ласки.

Зад коленете

Казват, че краката остават отстрани, но истината е, че те са неизследвана територия за удоволствието. Меката задна част на коленете е доста чувствителна. Представете си какви сексуални импулси би изпратил любимият ви, ако нежно докосва копринената кожа в тази област под полата ви, докато вечеряте в любимия си ресторант. Най-вероятно десертът няма да е от захар, но ще е също толкова сладък за сетивата.

Долната част на гърба

Не знам за вас, но на мен ми е особено интимно и сексуално, ако ръката на мъжа до мен лежи върху кръста ми, свойски обгърнала тази част от тялото ми, докато се движим по улиците или сме сред някаква тълпа. Този малък жест ме кара да се чувствам защитена и някак притежавана. Засилва усещането ми за принадлежност. А насаме долната част на гърба много обича да бъде целувана и близкана. Със сигурност от това пулсът ми се учестява.

Ключица

Добре изразената ключица може да е доста секси част от женското тяло.

Защо тогава да я подминаваме, без да й се отдава нужното внимание с ръце и език.

Не е нужно да сме без дрехи, за да флиртуваме с нея. Покажете на господина, че ви харесва да я излагате на показ, и разкопчайте още едно-две копчета от ризата си. Бавно плъзнете пръсти по нея и оставете младежът да покаже на какви любовни похвати е способен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X