Напишете дума/думи за търсене

Приятелството се измерва с тези 6 неща

Сигурно и на вас малко ви тежи оная вездесъща виртуална комуникация, която ни отнема истинските контакти с приятелите ни. Едно "харесвам" тук, едно сърце там, няколко закачливи иконки понякога са единственият начин за комуникация със старите ни другари. Приятелството стана дигитално. Но именно неговата цифровизация е начин да отсеем истинските приятели от псевдоприятелите.

По какво се познава реалната приятелка?

Обича семейството ти

Дори майка ви да е досадна със своите странности, мъжът ви да е чуден мърморко и грандиозен дървен философ, а тя да не е особен фен на песовете, със сигурност обича всички като собствено семейство. Комуникира с всички дори когато не сте там. Води децата ви на училище или на други активности, ако нещо ненадейно ви се е изпречило на пътя. И със сигурност би разходила кучето, докато вие сте на почивка.

Бързо й минава

Дори да сте се сдърпали за нещо, то със сигурност няма да го мисли цял сезон. Ще намери начин да се извини или да напомни за себе си – я с дребни сладки, я с подарък или с мила среща в парка на четири очи и две кенчета бира. Ако пък вие сте виновни за разлъката, то тя няма да ви мъчи дълго, преди да каже, че ви прощава.

Тя е моят верен любовен ятак

Случвало ви се е да сте единствените сред приятелките си без връзка за известно време. Това може да е доста тягостно време, в което всички те се надпреварват коя да даде повече акъл и да ви обясни къде точно е пробойната в любовната ви лодка. Истинската приятелка обаче няма да размахва с пръст, а ще ходи с вас на всевъзможни събития, на които има дори мижав шанс да срещнете мъжа на живота си. Дори да е омъжена, би се съгласила да излезе с вас на двойна среща, за да прецени дали вашият избраник наистина си струва, или е поредното бъдещо разочарование.

Не се съревновава

За истинската приятелка няма значение колко пъти ви е канила на гости и колко пъти вие сте почерпили с джин в любимото кафене. Тя се радва искрено за вас, когато най-накрая получите мечтаната работа, и не завижда, задето сте си купили същите обувки като нейните.

Изненадва ви

Ей така, без никакъв повод обича да ви изненадва я с подаръци, я с ненадейна екскурзия до някое ваше отдавна лелеяно географско местенце.

Тя е там, когато ви потрябва

Няма значение дали имате нужда от рамо, на което да поревете, лъжица сол, рокля за сватба – тя е там. Готова е да зареже тигана на котлона, да остави кучето една вечер неразходено, да не спи цяла нощ, само и само да се почувствате по-добре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X