Напишете дума/думи за търсене

Приятелството си има (не)писаните правила

Като всяко нещо в този свят и приятелството си има своите (неписани) правила. Винаги си до близкия ти другар, когато той има нужда. Даваш съвети дори когато не иска да ги чуе. Има и нещо, което се казва женски код. И като всяко друго право той си има закони и наказания.

Момичетата преди момчетата
Това е най-важното правило на женския код. Най-добрите приятелки се държат здраво една за друга и не позволяват на никакъв мъж да застане между тях. Никой господин не си заслужава да бъде избран пред изтърпялото всякакви повратности приятелство. Ако харесвате един и същи мъж, дискутирайте дилемата и двете погледнете в различна посока от неговата.

Друг много важен нюанс на правилото „момичетата над момчетата” е, че мъжът на приятелката си остава нейна запазена марка. Дори когато той вече не е във владение на сърцето й. Така че не припарвайте до него независимо колко се раздирате от любов. Не забравяйте, че има много непотърсени за интимност мъже в големия свят.

Бъдете дясната й ръка
Ако зарежат приятелката ви, ако й изневеряват или се чувства нещастна и несигурна във връзката си, ваш дълг е да я изслушате и да се опитате да повдигнете малко духа й. Ако трябва, ще гледате до припадък „Тетрадката”, ще ядете с нея сладолед, докато се сдобиете с хроничен ларингит, ще изнемогвате от купони из нощните клубове, ще превъзмогвате страха си от високото, скачайки с парашут... Тя трябва да знае, че може да разчита на вас във всеки момент.

Не изчезвайте яко дим
Ако се влюбите, не се покривайте. Едно е да се сдобиеш с интимен партньор, друго е да захлопнеш кепенците, докато дойде време за разлъка. Не е необходимо да се виждате с приятелките си всеки ден, но веднъж на шест месеца изобщо не е другарско.

Искрено и лично
Всички отношения са базирани на откровеност и доверие. Понякога е трудно да кажеш истината или да споделиш искрените си чувства с приятел, особено ако са насочени в негов ущърб. Но ако намерите такава смелост, то със сигурност това ще придаде още по-голяма сила и важност на приятелството ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X