Напишете дума/думи за търсене

Най-подходящият интимен подарък според вибрациите на името - втора част

У. Хората, чиито имена започват с буквата “У”, са надарени с физическа красота и страст към живота. Имената, които започват с тази буква, не са много, но това не пречи на притежателите им да бъдат известни и успели.

Препоръки: Бъдете много предпазливи в изказванията си. Те са дребнави. Подходящ интимен подарък са книги, които задълбочено и подробно описват интимния живот и сексуалните отношения.

Ф. Хората, чиито имена започват с буквата “Ф”, са с вроден интелект и притежават необикновен вкус към творчеството. Освен това са надарени с изключителна фантазия и душевна дълбочина. Обикновено са мили и любезни, което не им пречи да проявят храброст при преодоляването на препятствията по пътя си.

Препоръки: Търсете винаги причината, не следствието. Те са добри детективи. Подходящ интимен подарък са костюмите 007 в секси вариант (или бонд-гърл при жените).

Х. Хората, чиито имена започват с буквата “Х”, са плахи и лесно раними. Обикновено избягват рисковете, за да не разбият сърцето им. Затова и в личен план рядко остават удовлетворени. А успехите им са изстрадани, въпреки че притежават необходимите търпение и воля.

Препоръки: Бъдете търпеливи и симпатични. Те обожават партитата. Подходящ интимен подарък са дискретни украшения за интимните части на тялото.

Ц. Хората, чиито имена започват с буквата “Ц”, са фаталисти. На тях винаги се случват странни неща. Често притежават и окултни способности, които могат да се притъпят или засилят в зависимост от зодиакалния знак.

Препоръки: Бъдете много прикрити и потайни. Това е буквата на мистериите и окултното. Подходящ интимен подарък е книга с магии как да ви привлекат към себе си.

Ч. Хората, чиито имена започват с буквата “Ч”, са чаровни и обаятелни. Освен това притежават изключително чувство за хумор. “Ч” е буква с положителни вибрации. Тя дарява с късмет в любовта и вкус към красивите неща.

Препоръки: Бъдете гениални. Това е буквата на чара. Подходящ интимен подарък за тях е най-скъпото бельо, по възможност правено на ръка или единствен чифт.

Ш и Щ носят сходни вибрации. Въпреки че са рядко срещани като първи букви за имена, това не ги прави по-малко значими или неблагозвучни. Хората с тези букви обикновено са щастливи, защото не си правят излишни илюзии. Те си поставят достижими цели, които са сигурни че могат лесно да постигнат.

Препоръки: Бъдете много търпеливи. Те трудно се доверяват. Подходящ интимен подарък за жените са жартиери в тъмен цвят, а за мъжете пистолет играчка, който пръска шампанско.

Ю. Хората, чиито имена започват с буквата “Ю”, са властни. “Ю” е буквата на завоеванието. Затова и притежателите й обикновено имат засилен афинитет към властта. Те са готови на всичко, за да я придобият. Освен това не са склонни на компромиси и предпочитат да държат нещата в свои ръце.

Препоръки: Бъдете отзивчиви и гъвкави, за да избегнете скандала. Подходящ интимен подарък за тях са всякакъв вид синджири и метални украшения за тяло във формата на плитка.

Я. Хората, чиито имена започват с буквата “Я”, са съвестни и водят пълноценен живот. Не случайно “Я” е буквата на закриляните хора. Въпреки че е в края на азбуката, нейните притежатели съвсем не са на опашката на живота. Точно обратното – те са в челните му редици. На тях често се поверяват високи и отговорни постове. Освен това са общителни и се харесват на околните.

Препоръки: Бъдете първи във фитнеса и откажете цигарите. Те харесват волеви и силни хора. Подходящ интимен подарък за тях е илюстрована версия на Камасутра, тъй като искат да опитат всяка поза.

Из „Пълен интимен хороскоп

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X