Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасват Рибите в любовта

Овен и Риби

Тази комбинация може да бъде наистина много добра и за двете зодии. Овенът е силен знак, който почти винаги става жертва на импулса си, докато Рибите са тихи мечтатели, те са поетите в хороскопския кръг. На пръв поглед Овенът и Рибите може да изглеждат нехарактерна двойка, но когато са влюбени, те наистина може да посрещнат нуждите на другия. Рибите са много интуитивни – и като личности, и като любовници. Овенът трябва да се опита да открадне малко от това качество, ако не иска любимият им да ги приеме за тотални егоисти. Макар Овенът да се слави като безстрашен ловец, когато си хареса някого, той е склонен да приеме ролята на защитник във връзката. Забавното е, че Рибите са истинските защитници, бидейки толкова интуитивни. Те разбират на дълбоко ниво партньора си. Те са даващите и емпатичните в отношенията, но понякога това ги прави изтривалки. Раздават се докрай на другия и ако той не успее да се отдаде по същия начин на отношенията, може да настъпи раздор.

Най-доброто от тази конфигурация: Те наистина има какво да научат един от друг. Рибите показват на Овена как да се грижат за другия и какво означава да се поставяш на мястото му. Овенът пък учи Рибите как да постигат мечтите си, вместо само да си мечтаят.

Телец и Риби

Това в общи линии е щастлива връзка. Двата знака имат кармични връзки и изпитват дълбока емпатия един към друг. Докато Рибите са идеалисти и мечтатели, Телецът е здраво стъпил на земята. И двамата обичат хармонията и стабилността в отношенията и имат какво да предложат един на друг. Телецът може да достави на Рибите една стабилна основа, която да балансира малко фантазиите им, докато Рибите предлагат доброта, нежност и симпатия – неща, които Телецът търси у любимия си. Понякога Телецът не може да разбере „обикновения” поглед към живота на Рибите. Но истината е, че Рибите са всичко друго, но не и обикновени. Помните, че тихите води са най-дълбоки, нали?

Най-доброто от тази конфигурация: Различните им емоционални натури се допълват и хармонизират наистина добре. И двата знака имат еднакво отношение към обвързаността във връзката, което е чудесна предпоставка за продължителна любов между Телеца и Рибите.

Близнаци и Риби

От тези два знака излиза много емпатична и взаимно удовлетворяваща се двойка. Близнаците са интелектуални, схватливи и находчиви, красноречиви, сладкодумни и с чувство за хумор, което със сигурност помага за приземяване на погледа на Рибите към света, пълен с фантазия. От друга страна, Рибите притежават дара на интуитивното съпричастие. Те комуникират доста добре с другите на емоционално ниво. Тяхната мечтателска натура ги прави широкоскроени. С две думи, от тях може да очаквате неочакваното. Близнаците също са отворени към другите, те имат способността да виждат нещата от всички страни. Отношенията между тези две зодии се базират на гъвкавостта и комуникацията.

Може да бъдат едновременно приказни приятели и любовници. Близнаците, които често говорят, без да мислят, трябва да внимават с Рибите, които би могло лесно да бъдат наранени от прямотата на любимите си. Но и на двамата партньори бързо им минава, когато се нацупят. Няма да ги видите да се държат отговорни за това или онова дълго време, тъй като Рибите разбират истинските чувства на любимия, а Близнаците, защото нямат време да се занимават с болките от вчера.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният взаимен интерес в придобиване на нови знания и увеличаването на капацитета на интелекта им. Освен това и двамата са гъвкави. Споделят общи интереси и сходни натури, което ги прави много съвместима двойка.

Рак и Риби

Любовта между Рака и Рибите е позитивна среща на духовности. И двата знака са толерантни и съчувстват на останалите около тях. Рибите лесно се енергизират от идеите на Рака. Рибите може да отворят очите на партньора си със своята креативност и духовност. В замяна Ракът може да е пътеводител, повеждайки Рибите в посока на сбъдване на мечтите им, които доста често са прекалено утопични. Тази двойка печели от изключително силната и многолика емоционална връзка. Ракът обича материалното. Освен това за него са важни комфортът и изобилието в дома, което със сигурност ще му пречи да разбере минималистичния стил на живот, който се нрави на Рибите. Въпреки че разбират житейското изобилие по различен начин, и двата знака споделят емоционална дълбочина, която може да направи отношенията им доста пълни.

Най-доброто от тази конфигурация: Техните сходни емоционални натури. И двата знака имат голям чувствен капацитет, който им позволява да изпитват състрадание и съчувствие. Те се допълват и хармонизират един друг.

Лъв и Риби

Звучи почти невероятно. Но по странен начин, тази връзка може и да е успешна, противно на вярването, че огънят и водата не могат да живеят под един покрив. Рибите са сантиментални, емоционални и отчаяни романтици. Обичат ласките, докосванията и страстните погледи. Не може да се отрече, че по това доста приличат на Лъва. Също имат добро сърце и могат да са щедри до безкрайност. Понякога чувстват нужда да се изолират и усамотяват от половинката си, но не за да я наранят, а за да се очистят от погълнатите емоции на другите. Рибите виждат света в жестове и символи. Знаят какво мислят околните и имат силно развита интуиция.

Лъвовете и Рибите са изненадващо добра комбинация в леглото. Първите искат да доминират, а партньорите им с охота се раздават с цялата си душа и обсипват любимия с обожание. Нима има нещо по прекрасно и изкушаващо за един Лъв. Само трябва да се потопи на дълбокото с чувствата и прекрасната връзка да заприлича на истинска приказка.

Най-доброто от тази конфигурация: Безусловната любов, на която са способни Рибите, е може би най-голямата, която някога Лъвовете биха могли да получат. Само трябва да обичат в отговор, за да се радват на дълга и безоблачна връзка.

Дева и Риби

От тези двамата излиза една здравословна двойка. Девата и Рибите стоят на противоположните краища на зодиака, което ги прави много добре балансирани един за друг, допълващи се с качества, които другият не притежава. Те са лесни за общуване и често прекарват времето си в това да помагат както на другите, така и един на друг. Девата вади най-доброто от Рибите, те й отвръщат със същото. Имат неизчерпаема жажда за хармония в отношенията. Освен това представителите и на двата знака са доста отворени и симпатични хора. Девата може да помогне на Рибите да сбъднат мечтите и амбициите си, давайки им инструменти, с които да го постигнат. От друга страна, Рибите придават нежен отенък, доброта и емоционална дълбочина на връзката, което е особено ценено от Девата. Тя е заинтересована от комфорта и понякога не може да разбере влечението към аскетичния начин на живот на Рибите. Целите в живота им може да бъдат доста различни.

Най-доброто от тази конфигурация: Хармоничното си отношение и допълване. Всеки би им завидял на отдадеността, която изпитват един към друг , към приятелите и към близките си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X