Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасват Рибите в любовта

Овен и Риби

Тази комбинация може да бъде наистина много добра и за двете зодии. Овенът е силен знак, който почти винаги става жертва на импулса си, докато Рибите са тихи мечтатели, те са поетите в хороскопския кръг. На пръв поглед Овенът и Рибите може да изглеждат нехарактерна двойка, но когато са влюбени, те наистина може да посрещнат нуждите на другия. Рибите са много интуитивни – и като личности, и като любовници. Овенът трябва да се опита да открадне малко от това качество, ако не иска любимият им да ги приеме за тотални егоисти. Макар Овенът да се слави като безстрашен ловец, когато си хареса някого, той е склонен да приеме ролята на защитник във връзката. Забавното е, че Рибите са истинските защитници, бидейки толкова интуитивни. Те разбират на дълбоко ниво партньора си. Те са даващите и емпатичните в отношенията, но понякога това ги прави изтривалки. Раздават се докрай на другия и ако той не успее да се отдаде по същия начин на отношенията, може да настъпи раздор.

Най-доброто от тази конфигурация: Те наистина има какво да научат един от друг. Рибите показват на Овена как да се грижат за другия и какво означава да се поставяш на мястото му. Овенът пък учи Рибите как да постигат мечтите си, вместо само да си мечтаят.

Телец и Риби

Това в общи линии е щастлива връзка. Двата знака имат кармични връзки и изпитват дълбока емпатия един към друг. Докато Рибите са идеалисти и мечтатели, Телецът е здраво стъпил на земята. И двамата обичат хармонията и стабилността в отношенията и имат какво да предложат един на друг. Телецът може да достави на Рибите една стабилна основа, която да балансира малко фантазиите им, докато Рибите предлагат доброта, нежност и симпатия – неща, които Телецът търси у любимия си. Понякога Телецът не може да разбере „обикновения” поглед към живота на Рибите. Но истината е, че Рибите са всичко друго, но не и обикновени. Помните, че тихите води са най-дълбоки, нали?

Най-доброто от тази конфигурация: Различните им емоционални натури се допълват и хармонизират наистина добре. И двата знака имат еднакво отношение към обвързаността във връзката, което е чудесна предпоставка за продължителна любов между Телеца и Рибите.

Близнаци и Риби

От тези два знака излиза много емпатична и взаимно удовлетворяваща се двойка. Близнаците са интелектуални, схватливи и находчиви, красноречиви, сладкодумни и с чувство за хумор, което със сигурност помага за приземяване на погледа на Рибите към света, пълен с фантазия. От друга страна, Рибите притежават дара на интуитивното съпричастие. Те комуникират доста добре с другите на емоционално ниво. Тяхната мечтателска натура ги прави широкоскроени. С две думи, от тях може да очаквате неочакваното. Близнаците също са отворени към другите, те имат способността да виждат нещата от всички страни. Отношенията между тези две зодии се базират на гъвкавостта и комуникацията.

Може да бъдат едновременно приказни приятели и любовници. Близнаците, които често говорят, без да мислят, трябва да внимават с Рибите, които би могло лесно да бъдат наранени от прямотата на любимите си. Но и на двамата партньори бързо им минава, когато се нацупят. Няма да ги видите да се държат отговорни за това или онова дълго време, тъй като Рибите разбират истинските чувства на любимия, а Близнаците, защото нямат време да се занимават с болките от вчера.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният взаимен интерес в придобиване на нови знания и увеличаването на капацитета на интелекта им. Освен това и двамата са гъвкави. Споделят общи интереси и сходни натури, което ги прави много съвместима двойка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X