Напишете дума/думи за търсене

Любовта и зодиите през тази година

Дори и да има хора, които тотално отричат предвижданията на звездите, що се отнася до живота ни и всичките му аспекти, доста често предсказанията се оказват абсолютно верни. От времето на древните гърци звездите и планетите са известни като водачи за човеците по отношение на любовта, образованието, успеха и други важни неща.

Как зодиите ще управляват емоционалния ни живот през тази година?

Овен

Хората от тази зодия са смели и амбициозни и готови да приемат всяка ситуация. Не понасят някой да предизвиква тяхната импулсивност, а най-много мразят нечестността.

През 2019 г. просто трябва да постигнете перфектния баланс между работата и любовта. Особено към декември, когато Слънцето се присъединява към Юпитер в Стрелец, времето ще бъде идеално, за да влезете в едни разумни, оптимистични и експанзивни взаимоотношения.

Телец

Телците просто обичат мира в живота. Ще дадат всичко за спокойна почивка в гората. Спокойствие е най-любимото им нещо. Те са много искрени и не понасят от дъното на душата си претенцията.

През тази година наред с вече натоварения ви живот ще се радвате на по-пълноценен сексуален живот, изпълнен с приключения. Ако имате планове за родителство, тази година ще бъде идеалното време да забременеете. Сред промените ще осъзнаете нуждата от стабилност и ще се ангажирате повече с връзките си. Освен това планетата на мъдростта и позитивността Юпитер преминава през 8-и ви дом, а вашият партньор вероятно ще постигне голям паричен успех. Подкрепете го в начинанията му, за да събирате сладките плодове после заедно.

Близнаци

Представителите на този въздушен знак са толкова многостранни, че винаги правят нещо ново. Обичат да са сред хора и мразят, когато някой ги пренебрегва или омаловажава тяхното остроумие.

Склонността ви за постигане на съвършенство в любовта ще нарасне през 2019 г. и няма да се задоволите с нищо друго освен с истинска любов. Заради нея може да излезете от зоната си на комфорт. Твърде вероятно е да срещнете наистина мъдър партньор, от когото да се поучите.

Рак

Раците са идеално балансирани между емоцията и рационалността. Това ги прави много интуитивни и шестото им чувство е като лакмус за правилно и грешно. Обичате да помагат на хора в криза, но ги боли, когато хората не приемат сериозно съветите им.

Хората често ги бъркат като нуждаещи се, а всъщност не са. 2019 ще ви донесе много здраве. С тази увереност и със Сатурн, който се движи в седмия ви дом, бихте предприели по-решителен подход към любовния си живот, от който ще извлечете очевидните ползи. Със слънчевото затъмнение на 2 юли ще може да променят начина, по който възприемате любовта. Взаимоотношенията ви може да направят неочаквани обрати, но дисциплината ще ви позволи да се справите с тях разумно.

Лъв

Какво друго би могъл да бъде Лъвът, ако не страстен, оживен и дори театрален? Мрази, когато хората се възползват по гаден начин от добрината му и когато го пренебрегват.

През 2019 г. ще бъдете безстрашни в любовния си живот и приключенски настроени. Най-накрая ще пуснете страховете си, свързани с отхвърляне, и ще прекосите неизследваните терени в това отношение. Тази година обаче ще бъдете по-импулсивни и може да направите неща, за които ще съжалявате по-късно. Ще имате нови отношения, но нестабилните ще приключат до края на годината. Не са изключени свирепи спорове с партньора ви, но само в името на достигане на зряло и взаимно решение.

Дева

Девите са прагматични, логични и систематични в начина си на живот. Те са усърдни в каквото и да правят и мразят, когато хората им влизат в личното пространство. Освен това изобщо не долюбват грубите хора.

През тази година ще бъдете по-отворени и приспособими, отколкото преди. Ще изпитате нов интерес към взаимоотношенията. Тъй като сте любопитни, ще свалите бронята си и ще прегърнете тръпката на любовта. Трябва да сте предпазливи относно това, което правите, когато сте самотни. Ще имате по-добра връзка с партньора си заради емоционална сигурност.

Везни

Хората от този знак са фиксирани върху хармонията и баланса. Не толерират несправедливото отношение и омраза към приятелите си.

Първоначално ще се колебаят дали да дадат шанс на разбитото си сърце, но в крайна сметка ще намерят нова любов. Предишните им отношения все още ще означават много за тях, но те вече няма да ги задържат в миналото. Ще имат желаната стабилност в бъдещата връзка. Това ще отвори възможности за приключения.

Скорпион

Благодарение на неговата сила и страст, Скорпионът често се бърка за огнен знак. В действителност той е един по-емоционален воден знак. Той абсолютно мрази, когато някой лъже или споделя чужди тайни.

Тази година ще изпитате много свързани с любовта емоции. Какво и да се изпречи на пътя ви, ще трябва да поддържате увереността и вътрешната им сила. Добре е да внимавате все пак с влиянието на тази нова енергия. Ако мислите да запознавате любимия със семейството си, сега е идеалното време за това.

Стрелец

Знакът на Стрелеца винаги се движи от неутолима жажда за знание. На хората от тази зодия не им се нрави, когато околните не се смеят шегите им или не получават подаръци на Коледа.

Без значение колко силен е импулсът ви, не се опитвайте да върнете старата си любов. Това само ще ви нарани. Погледнете напред , защото много добро идва към вас. След като се сбъднат, едва тогава ще осъзнаете колко благословена ще бъде тази година. Ще изпитате радостта от израстването, както никога досега. Оценявайте всичко, което вашият партньор прави за вас, и ще се възползвате максимално от връзката си.

Козирог

Този последен земен знак може свободно да се движи между сферите на емоцията и материалността. Козирозите не толерират удари под кръста.

Тази година за вас се пада най-силната любов, макар че вашите амбиции ще заемат мястото на водача и всичко останало може да изчака. Въпреки това следете за очевидни признаци на любов и не ги пропускайте. Не прибързвайте в нищо, защото отдадеността ще ви бъде от голяма полза тази година.

Водолей

Представителите на тази зодия не може да понасят, ако са неразбрани или сравнявани с другите.

Макар и дълбоко страстни през 2019 г. ще имате по-релаксиращо и спокойно отношение към живота. Емоционално може да се стремите високо и дори да се нараните. Ще почувствате желанието да инвестирате в романтични и интимни отношения повече, отколкото преди. Така или иначе ще бъдете в настроение за любов.

Риби

Изпитали всички радости, болки, надежди и страхове, Рибите наистина са мъдри. Не смятате, че сте прекалено емоционални, както казват околните.

В любовта ви очакват много свалки и флиртове. Знаете със сигурност, че те са реални. Усъвършенствайте цялата си сила и търпение, ако искате да направите движение напред. Със слънчевото затъмнение във вашата пета къща, вие непременно ще имате големи перспективи за любов. Не е изключено да получите предложение за брак.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X