Напишете дума/думи за търсене

Жената Риби е ненадмината в любовта

Как да я спечелим

Забрани: Качеството, което най-добре характеризира Риби, е ЧУВСТВИТЕЛНА. Сам разбирате, че ще е необходимо да се съобразявате с нейната душевност и характер. Впечатлителна и мила, към нея не са наложителни крясъци и обиди, за да постигнете целите си. Голям инат, от друга страна, не е лошо да си помислите, дали изобщо да я предизвиквате.

За разлика от огнените знаци, тя не се изживява като равна на мъжете. Признаваща нуждата си от закрила и грижи, това много улеснява вашата част от играта. Само не възприемайте любовта като игра, защото за нея всичко е твърде сериозно и може лесно да бъде наранена или извадена от обичайното си състояние на спокойствие и равновесие. Тогава е способна да се превърне в непозната за вас личност, изпълнена със съблазън и жажда за себедоказване. Ето защо е по-добре да забравите конфликтите, табутата, завистта и злобата, и да се научите да живеете в хармония с нейното чувствително сърце!

Препоръки: Топла, с голямо и любвеобилно сърце, Риби е в състояние да ви осигури необходимото спокойствие и хармония. Стига да спазвате някои малки правила. Като тези: да уважавате нейните желания и нужди, да й имате доверие, да не допускате съмнението и ревността да разрушат дълго градените ви отношения. Много е важно да сте до нея във всеки труден момент. Тя положително ще оцени вашата всеотдайност. Макар да не е ревнива, Риби се чувства дълбоко наранена от изневерите и лъжите. Притежаваща шесто чувство, за тази дама е много лесно да разпознае истината от лъжата. Затова бъдете откровен и честен с нея, дори да ви коства определени усилия. Успели веднъж да изградите своето малко лунно кътче насред океана, вие дълго ще се наслаждавате на изгревите и залезите, прегърнал щастливо своята малка русалка!

Нейната слабост: Привърженик на страстта, романтиката и дългите пътешествия на лунна светлина, тя харесва привлекателни и нежни мъже, с красиви одухотворени очи.

Нейните зодиакални пристрастия:

Мъже за любов и брак – Везни, Рак и Телец.

Любими дни и дати – понеделник и неделя, 3 и 14.

Любимо животно – златна рибка.

Любим камък – ахат.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X