Напишете дума/думи за търсене

Да изправим гърба, да изпъчим гърдите

Доста жени мечтаят за пищен бюст, но изобщо не е лесна работа да се поддържа тази планина от женствена плът. В крайна сметка, размерът като че ли е без значение, но красивият им вид е задължителен.

Спете в правилната поза

Забравете за спането по корем или настрани. Тези пози ви помагат за образуването на бръчки върху деколтето. Ако спите по гръб, това със сигурност не само ще предотврати наличието им в тази област, но и ще ви предпази от грозноватото им провисване в бъдеще.

Сутиени с подплънки

За дамите с по-малък бюст използването на сутиени с подплънки може да е вариант за коригиране на дозата, дадена от майката природа. Внимавайте обаче, защото грешният размер сутиен може да причини повече вреди, отколкото благини. Не искате да изглеждате гротескно с неестествено побутващи ви по брадичката гърди.

Добавете малко грим

Когато слагате рокля или блуза с дълбоко деколте, не забравяйте да сложите малко грим и върху него. Топнете четката в малко бронзант и нанесете внимателно върху вадичката. Добавете малко блестяща пудра върху горната част на бюста и воала. Гърдите ви ще изглеждат по-закачливи и твърди без значение от размера.

Стойте изправени

Един от най-добрите трикове за това бюстът ви да изглежда приказно, е правилната и изправена стойка. Бъдете сигурни, че нито за секунда не огъвате гръбнака си като уплашена котка. Това не само ще направи гърдите ви да изглеждат по-големи и по-наперени, но и цялото ви тяло ще изглежда по-високо и слабо.

Отклонете вниманието

Ако сте надарена дама, то със сигурност сте се сблъсквали с нетолкова галантните подвиквания на някои неособено учтиви господа по улицата. За да отклоните вниманието от щедрия ви бюст, изберете блуза с голяма яка, надиплена около врата ви в посока на деколтето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X