Напишете дума/думи за търсене

7-те най-добри съвета за целуване с език

Да научите как да целувате по френски партньора си, е едно от онези интимни неща, които непременно трябва да знаете, ако искате да поддържате нещата между вас горещи и забавни.

Подгответе устните си за френска целувка

Преди дори да започнете да мислите за френски целуване, уверете се, че имате примамливи за целувки устни.
Ако имате напукани, сухи устни, не забравяйте да ги овлажнявате редовно, за да бъдат меки и примамващи за ласки.

Инициирайте целувката, като използвате езика на тялото и очите си

Хвърлете се към него и поставете устни върху неговите, ако искате, но честно казано, това обикновено не е най-адекватното нещо, което трябва да направите. Често това просто ще го изплаши, особено ако го изненадате.
Вместо това по време на разговор осъществявайте много зрителен контакт. От време на време поглеждайте от очите му към устните му за няколко секунди.

Много бързо той ще осъзнае какво ви се върти из ума и ще знае какво да очаквате, така че когато всъщност се наведете за целувката, той няма да бъде хванат неподготвен.

Създайте надграждане на френската целувка

Вместо да почнете направо да масажирате езика на партньора си с вашия, хубаво е да има натрупване на предигра. Започнете с леко накланяне на главата встрани, за да не ви пречат носовете.
След това леко стиснете горната устна на партньора между устните си за няколко секунди и след това направете същото с долната му устна. Може да редувате горната и долната устна за няколко секунди или дори няколко минути.

Използвайте езика си

След това е време да започнете да използвате езика си.
От притискането на устните му между вашите, наклонете главата си малко по-настрани и отворете устата си още малко, за да може леко да галите устните на партньора си с език. После продължете да използвате езика си все повече и повече.

Просто се уверете, че не вкарвате езика си твърде далеч, в противен случай на партньора ви скоро може да му се доповръща.

Направете бавно, кръгово движение около езика му с вашия.
Бавно и внимателно притиснете езика му с вашия.
Меко използвайте езика си, за да оближете и дразните устните му.

Редувайте и трите от тези техники, за да добавите някои вариации към вашия френски репертоар за целувки.

Освободете се от целувката бавно

Може да ви е по-приятно да спрете да използвате езика си и да се върнете към началото, като стиснете горната или долната му устна между вашата, преди да се отдръпнете.

Когато се целувате, не забравяйте за ръцете

Разбира се, може просто да ги увиете около партньора си и да ги оставите там, но има и много други, наистина страхотни неща, които може да направите и с тях. Най-лесното нещо е да ги прекарате нагоре и надолу по тялото му, но не спирайте дотук. Може също така да ги прокарате през косата му. Задната част на скалпа е една от най-чувствителните и ерогенни зони по тялото, така че не забравяйте да използвате ноктите и пръстите си, за да го подраскате внимателно.

Поставянето на ръка върху бузата му, докато сменяте страната, на която се целувате, е друго секси, доминиращо нещо, което трябва да направите, докато целувате любимия си.

Продължавайте бавно, особено с езика

Целуването на някого по-бавно е много по-горещо и по-чувствено от по-бързо, тип центрофуга целуване. И забравете за слюнката, не е нужно са давите другия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X