Напишете дума/думи за търсене

Какви жени не харесват богатите мъже

Гримът е добре да бъде дискретен. СНИМКА: Pixabay.com

Вече ви се ще да имате сериозна връзка и дори да се задомите, но мъжете, които срещате все се оказват неподходящи. Иска ви се нещо повече, някой мил и заможен господин, когото да впечатлите и плените.

Как да постигнете набелязаните цели, как трябва да сте облечена и кои са най-подходящите професии, за да срещнете милионер ще разберете от откъса по-долу. Той е част от книгата „Как да се омъжим за милионер”.

Мода за милионери

Скъпи дами, за да изглеждате стилно и в страхотна форма, са ви необходими известни усилия. Освен да боравите добре с думите и да бъдете чаровни, ви трябват определени облекло и прическа, а също и грим, за да изглеждате блестящо. Моята идея не е да ви науча да се обличате добре, защото съм сигурна, че вие вече знаете това. Иска ми се да ви дам няколко нови идеи относно вашето облекло, а може би и някои полезни съвети. Какво например е задължително да има в гардероба си една елитна дама:

Задължителната черна рокля

• Тя може да бъде дълга или къса, със или без цепка, добре е да е вталена и да следи извивките на тялото ви. Това е наистина добра покупка. Черните рокли никога не излизат от мода! Добре е, ако са екстравагантни, например обсипани с пайети, ако са дело на известен дизайнер, но дори и да не е така, тях може да облечете навсякъде.

Не носете един и същ тоалет на приеми

• Това ще породи нечестиви клюки по ваш адрес. Може да облечете нещо по-скромно, но в никакъв случай дрехите ви да не се повтарят, защото лицата от приемите са едни и същи, но не и тоалетите! Ще видите много познати, но все с различни дрехи!

Обличайте се секси и елегантно

• Ако носите къси поли и през зимата, е добре да си купите дълго кожено палто. Стои доста елегантно, а и вие решавате точно къде да покажете краката си. Никога не ходете прекалено разголена или например с открито деколте, когато всички са с високи яки. Всяко място си има етикет и е добре да го спазвате, освен ако не сте кинозвезда например.

Спокойно носете панталон

• Панталонът се котира добре. Можете спокойно да го носите, дори мъжки костюм с вратовръзка. Унисексът се котира добре, особено ако сте женствена или носите косите си пуснати.

Етикетът

• Когато се запознавате с някого, се старайте да запомните името му, защото ще е неприятно при втора среща да се мъчите да го възстановявате в главата си! А и може да се сметне като липса на уважение.

• Когато решите да се запознаете с някого, намерете някой, който да ви представи. Не е прието да извършвате тези действия сама, особено на коктейл.

• Не се “залепяйте” за този, с когото сте дошли на приема. Нормално е да общувате с повече хора и да се отделяте от партньора си. Поне от време на време!

• Не коментирайте гости пред други гости, особено ако не сте познато лице на тези приеми. Не знаете къде и как могат да стигнат думите ви!

• Не приемайте всяко срещнато предизвикателство. Може да се опитват да ви компрометират!

• Пазете личния си живот. Отговаряйте уклончиво на по-интимни въпроси или включете чувството си за хумор и оригиналността си!

• Пазете нужната дистанция и проявете търпение, за да блеснете с остроумието си. Не се опитвайте да печелите симпатии на всяка цена. Така триумфът ви ще бъде твърде кратък. „Оцеляват” само стойностните неща!

Гримът

• Гримът е добре да бъде дискретен, в никакъв случай не крещящ.

• Не използвайте лъскави сенки през деня.

• Не подчертавайте прекалено устните си, особено ако са плътни.

• Подчертайте всичко, което е красиво във вас, независимо дали е върху лицето, или върху тялото ви. Разбира се, в рамките на етикета. Ако решите да бъдете екстравагантна, изчакайте подходящото събиране. Екстравагантността не бива да е самоцел.

• Не се накичвайте с бижута!

• Изкуствените бенки са още на мода в Западна Европа. Може да ги поставите където пожелаете по себе си, но никога повече от две наведнъж!

Прическата

• Помнете, че има едно правило във фризьорството. Цветът на очите на истинската дама върви в комплект с цвета на косите и веждите. Ако сте с тъмни очи и тъмни вежди, не мислете, че непременно трябва да сте изрусена само защото така е модерно. Един топъл, кестеняв цвят ще ви придаде много повече чар. Не всички мъже предпочитат блондинки. По-скоро харесват естествените жени. Не си струва да изтощите пищната си коса с обезцветяване!

• Не носете косата си прекалено къса или прекалено дълга. Коса, пусната до кръста или почти обръсната, вече съвсем не е на мода! Съобразете се с формата на лицето си при избор на прическа. За това ще ви помогне личният ви фризьор.

• Ако можете, използвайте колкото се може по-малко козметични ефекти върху косата си. Дори и да са на билкова основа, те притежават химия. Естествена е например дъждовната вода, която омекотява косата и я прави лъскава. Не бъдете изкуствена!

Пластична хирургия

• Ако не одобрявате нещо в себе си и то ви дразни, добре е да се отървете от него. Потиснатите хора са неработоспособни и раздразнителни! Но когато прибегнете до тези услуги, проверете дали желанията ви са възможни, дали няма да ви донесат непоправими последствия и дали лекарят наистина е професионалист! Не бива да прекалявате и да се подложите на серия пластични операции. Не може да излъжете природата, може просто да я поукрасите!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X