Напишете дума/думи за търсене

Какви жени не харесват богатите мъже

Задължителната черна рокля. СНИМКА: Pixabay.com
Задължителната черна рокля. СНИМКА: Pixabay.com
КОИ професии са благоприятни, за да успеем да сключим брак с милионер

Секретарка

Ако вие сте неговата секретарка или тази на добър негов приятел, имате шанса да бъдете видяна и оценена в целия си блясък. Запомнете! Не показвайте веднага апетити, оставете той да ги прояви. Бързайки, рискувате да ви вземат за жена, която се интересува само от пари! А вие не искате такава популярност, нали? Тъкмо обратното, вие трябва да демонстрирате нисък интерес и защита на своята позиция на независимост! Той ще оцени това, ще оцени вашата независимост и вашето желание за работа. Една бъдеща съпруга на милионер не бива да бъде мързелива. Ако ли не, може лесно да изгуби всички пари. Така че не пърхайте около него като една пеперудка и не обяснявайте с тънък гласец колко ви харесва да правите шопинг. Наблегнете на вашата култура, на вашите познания, на чувството ви за независимост и борбеност.

Медицинска сестра

Вие се грижите за благото и удобството на хората. Това е чудесно, защото милионерите обожават някой да се грижи за тяхното благо и удобство. Както писах и в предишната глава, не падайте лесно под ударите на неговото либидо, мислейки само за парите му. В повечето случаи той не е глупав. Имал е много подобни ситуации, в които хубави женици са се опитвали да се докопат до състоянието му. Възможно е да минат години, преди да сключите брак. В тези семейства колкото повече време минава, толкова повече започват да имат доверие във вас. Заредете се с мнооого търпение и опитайте да покажете най-добрите си качества, а именно вашия професионализъм, независимост и желание за дълги и сериозни връзки.

Стюардеса

Вие летите и достигате до седмото небе, а там е лесно да откриете някой милионер. Те по правило пътуват в първа класа и обичат да бъдат глезени, но не се лъжете – не всички, които пътуват в първа класа, са милионери! Проявявайте чисто професионално отношение, но не бързайте да глезите твърде много милионера, за да помисли, че го правите нарочно. Те обикновено са много мнителни! Дръжте се свободно, естествено и винаги според етикета. Опитайте да привлечете вниманието му върху себе си с някой банален жест или подхвърлена фраза. Ако сте красива, това няма да ви е нужно. Той ще ви забележи веднага, дори да е притеснителен или да се прави, че не е така. Използвайте добре вашата възможност, така че той да ви определи една среща или да ви остави визитката си.

Учителка

Вие обучавате децата му, така че сте в течение на всички фамилни тайни. Можете да научите всичко, което желаете. Това ви дава голямо предимство, особено ако вашият милионер е разведен или не е в съгласие с половинката си. Станете първа приятелка на децата му и споделяйте с тях разходки и игри. Те ще разкажат вкъщи за вас и ето че вече сте се запознали! Внимавайте! Може би той е нащрек тъкмо заради това. Огромното приятелство с децата му трябва да е наистина на базата на една искрена дружба.

Модел, певица, актриса

Ако упражнявате една от тези професии, почти сигурно е, че вие сте красива и ексцентрична жена. Това само по себе си гарантира, че всички ви забелязват, но не гарантира, че ще се омъжите за милионер или принц. Те обикновено не харесват ексцентрични и показни жени. Със сигурност майките им не ги харесват! Тъй като тези мъже обикновено са силно повлияни от майките си, това може да е огромен проблем за вас. Ако вие сте умна и хитра, ще знаете как да постъпите във всяка една ситуация и следвайки етикета, да докажете, че има само една опасност и тя е той да не е достатъчно достоен за вас, а не обратното!

Писателка, художничка, човек на изкуството

Ако вие сте човек на изкуството, значи притежавате свой свят, от който трудно излизате, и то само за малко и за много близки хора. Ако той успее да влезе във вашия свят или вие в неговия, можете да бъдете една прекрасна, замечтана двойка. Стига твърде мнoгoто пари да не повлияят лошо на изкуството ви.

Дамите на изкуството живеят в свой собствен свят. СНИМКА: Pixabay.com
Дамите на изкуството живеят в свой собствен свят. СНИМКА: Pixabay.com
Пиар или психолог

Ако вие упражнявате една от тези професии, вашето най-голямо преимущество е, че се срещате с изключително много хора и шансът ви да срещнете богат мъж е изключително голям. Този шанс може да намалее, ако вие не го използвате навреме. Това не означава да бъдете прекалено настъпателна. Опитайте се да откриете златната среда. Ако вие сте психолог и той е ваш пациент или приятел, имате уникалния шанс да повлияете върху вашия мъж, да споделите проблемите му, да опознаете тайните му. Така той ще е ваш за цял живот. Внимавайте само за тежестта на неговото състояние.

Кои професии отблъскват милионерите или семействата им

Стриптийз, порно, гол модел или бурлеска

Ако вие сте танцьорка или модел на интимно бельо и се разхождате често полугола по подиума, не мислете, че имате голям шанс за богатството му. Същото важи и ако сте порнозвезда. Вашият тип професия е предпочитан за авантюри, но не и за една сериозна връзка или брак. Бракът е нещо съвсем различно, за него се изискват истински усилия и доверие, а доверието се печели трудно. Особено това на неговите роднини, ако неговото семейство е консервативно или с благороден произход! Имате два изхода – или да прекъснете кариерата си на модел и да отглеждате децата ви, както направи манекенката Наталия Видянова, след като се омъжи за английски благородник, или да продължите и да забравите брака с титулуван мъж.

Из „Как да се омъжим за милионер”

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X