Напишете дума/думи за търсене

10 начина, по които се държи жена, която вече не обича мъжа до себе си

6. Вече не е благодарна за жестовете ви към нея

Доскоро е скачала от радост, когато й поднесете цветя или подарък. Вълнувала се е, когато я каните на среща. Днес обаче вашите жестове срещат нейното безразличие.

7. Вие сте винаги инициатор на разговорите

Ако напоследък чувствате, че вие сте този, който се опитва да започне разговори, тогава трябва да се притеснявате. Ако тя ви обичаше все още, щеше да иска да говори с вас за всяко нещо под слънцето. Или пък да попита за мнението и мислите ви.

8. Не се опитва да ви накара да се почувствате специални

Доскоро е правила мили и романтични неща за вас, но нещата вече са различни. Не й пука дали сте щастливи или нещастни и не защото е гадна и злобна, а защото очевидно тя не се чувства щастлива.

9. Спряла е да търси вниманието ви

В миналото постоянно се опитваше да комуникира с вас и може би ви е смятала за център на нейната вселена. Сега обаче тя почти не признава вашето съществуване. Освен това вече не търси вниманието ви, защото вече не се нуждае от него.

10. Физическата интимност е рядкост

Целувки. Прегръдки. Размяна на ласки в спалнята. Това са неща от миналото. Когато физическата интимност започне да изчезва, може да бъдете сигурни, че връзката ви не върви към добро.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X