Напишете дума/думи за търсене

Как да разбереш дали не си поредната му бройка

Обича ме, не ме обича... Как да разберете дали любовта му е искрена, или сте поредната „бройка"?

Понякога не можем да различим любовта от чувството на привързаност или сексуалното привличане. А мъжете често не умеят да изразяват чувствата си. Кои са главните признаци, които сочат, че любовта му е искрена.

Погледът

Влюбеният човек има желание постоянно да съзерцава обекта на чувствата си. Всеизвестно е, че мъжете обичат предимно с очите. Ако не ви гледа в очите, когато разговаряте или в погледа му се чете безразличие, по-добре не се заблуждавайте - той едва ли е искрен.

Начинът, по който разговаряте

Той постоянно спори с вас, а в гласа му се усещат нотки на раздразнение? Влюбеният мъж по-скоро е готов да отстъпи, дори и любимата му да не е права. А този, който не обича, продължава да се инати и да настоява на своето.

Вашите и неговите желания

Той игнорира предпочитанията ви и поставя на първо място собствените си интереси? Или пък когато прави избор за важни неща не се съветва с вас? Това е тревожен сигнал. Ако наистина ви харесва, ще ви смята за свой партньор във всичко.

Вниманието

Той не забелязва, когато сте в лошо настроение, не се грижи за вас, дразни се, когато се оплаквате? Любящият мъж е винаги внимателен и се грижи половинката му да се чувства комфортно и приятно. Ако той се вълнува единствено от себе си, за каква любов може да става въпрос?

Сексът

Той настоява за интимна близост, когато вие не сте готова още за това, или не сте на такава вълна, или не се чувствате добре, и в леглото мисли първо за собственото си удоволствие? Това е поведение на егоист. Ако е влюбен, за него на първо място ще е важно вие да се чувствате добре.

И все пак не забравяйте, че истинската любов може да възникне в процеса на развитие на връзката, а влюбеността е само моментно състояние, което прераства с времето в нещо по-дълбоко. Различните навици, възпитание и характери имат решаващо значение. Главното е умението да се изграждат отношения, за които любовта е най-солидната основа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X