Напишете дума/думи за търсене

Какво правят мъжете от различните зодии, когато са влюбени

Везни

Подобно на мъжете от Близнаци, мъжете Везни също обичат флирта, очарователни са и са безобразни романтици. Ако наистина си падат по вас, те ще ви го казват всеки път, когато могат. Също така те ще прекарват свободното си време с вас и ще се се забавляват на ваш гръб, но не по лош начин. Везните обичат да дразнят жената, в която са влюбени.

Скорпион

Преди всичко се потупайте на гърба си, ако сте хванали окото на мъж Скорпион. Скорпионите са много интензивни и страстни партньори. Освен това са суперревниви и свръхзащитни и не правят компромиси със секса. За тях той е прекалено важен, за да бъде изваден от уравнението. Скорпионът показва любовта си по сексуален начин.

Стрелец

Господата от тази зодия са склонни да склонни да правят чудеса в любовта. Но с течение на връзката стават много спокойни в отношенията. Това може да ви даде усещането, че вече не ви обичат. Най-добрият начин е да попитате мъжа до вас дали ви обича или не. И шансовете да ви каже истината са много големи.

Козирог

Козирозите мъже изпитват трудности при изразяването на своите чувства. През повечето време те ще ви обичат отдалеч, без да знаете за това. И най-вероятно ще мислят, че сте наясно с усещанията им. Добрата част обаче е, че те са изключително лоялни и ценят брака и връзките си.

Водолей

Ако сте влюбени в мъж Водолей, то ще има да почакате, докато ви се обясни в любов. Господата от този знак са свободолюбиви и доста често са объркани в чувствата си. Те обаче са големи интроверти. Така че, ако решат да споделят някакви свои емоциите с вас, може да означава, че ви обичат.

Риби

Мъжете от тази зодия са креативни и мрачни. Що се отнася до любовта, техните настроения са доста променливи. Рибите ще се опитат да привлекат вниманието ви чрез рисуване, писане на поезия и друг вид творчество. Ако се държат странно около вас, това може да е сигнал, че ви обичат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X