Напишете дума/думи за търсене

Любовната съвместимост на Скорпиона с останалите зодии

Скорпион и Овен

След като се влюбят Овенът и Скорпионът, не спират да се питат как е било възможно да са живели разделени досега. И двата знака обичат властта и може да постигнат всичко, което си наумят – стига да се научат да споделят светлината на прожектора. Скорпионът е изключително фокусиран към целта да привлече Овена, след като вече е спрял погледа си върху него. Скорпионът е този, който има по-дълбока и сложна отдаденост към връзката, отколкото Овенът. Представителите на тези зодии са склонни към разгорещени спорове. Връзката им е наситено страстна и кавгаджийска, защото и двамата партньори са склонни на осезаема ревност. Въпреки че Скорпионът успява да е по-търпелив, но пък е доста по-обсебващ от Овена. Може да имат трудности да се разберат един друг. Овенът е истински екстроверт, докато Скорпионът е по-скоро обърнат към себе си. Но за сметка на това е емоционален, а от време на време и манипулативен.

Най-доброто от тази конфигурация: Мощта на техните комбинирани сили. И двамата са победители и не се предават, правейки отношенията им незадоволяващи се с второто място.

Скорпион и Телец

Любовта между тези два знака е нищо повече от екзалтираност, независимо дали е в положителен или отрицателен смисъл. Този съюз е балансиран, защото силите на единия допълват слабостите на другия. Тяхното сексуално привличане е извън всякакви граници. И Телецът, и Скорпионът имат доста общи неща помежду си, но заради силните им натури, те често се люшкат между страстната любов и разгорещените спорове. Телецът изпитва засилено желание за притежание, а Скорпионът ламти за власт. И за двамата партньори богатството и благосъстоянието са важни. Телецът е с една идея по-егоцентричен от Скорпиона, който е много по-загрижен за любимия и за семейството си. И двамата изпитват дълбока нужда от стабилност и сигурност във връзката, но с дребна разлика в нюансите. Докато Телецът уважава честността и ненавижда изневярата, то Скорпионът обича да е тайнствен.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната мощна връзка ще засияе, след като всички препятствия пред интимността им се изчистят. Когато Скорпионът осъзнае, че Телецът няма да ходи никъде и че няма да го направи нещастен, тези отношения ще разцъфтят.

Скорпион и Близнаци

Важно за тази двойка е да се научи да приема особеностите на другия. Ако успеят да го направят, тяхната връзка ще е наистина здрава и стабилна. Докато Близнаците са приспособими, интелектуални, бъбриви и лесни за комуникация, то Скорпионът е склонен да бъде тайнствен, фокусиран, напрегнат и решителен. Близнаците имат склонност да приемат нещата лековато, в това число и любимия си. Скорпионът, от друга страна, има дълбока нужда от емоционална връзка и интимност. Той е много лоялен към партньора си и е много отдаден на отношенията, които са доста страстни и съпътствани от разпри заради присъщата му ревност. Близнаците обичат интелигентните дебати, защото ги намират за въплъщение на менталната стимулация. Освен това влечението им към флирта опъва ревнивите струни и чувството за притежание на Скорпиона. Въпреки всички различия това със сигурност не са скучни отношения. И двата знака обичат да рискуват и да предприемат неочаквани неща, за да овкусят връзката си. Обичат приключенията, но ако обстановката се нажежи и любовта започне да се обтяга, ще трябва да положат усилия, за да преодолеят пречките, ако искат тази връзка да прокопса.

Най-доброто от тази конфигурация: Силата, която притежават, когато работят като едно цяло. И двамата са победители, които отказват да се предадат. Това прави отношенията им незадоволяващи се с нищо друго освен с първото място.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X