Напишете дума/думи за търсене

Любовната съвместимост на Скорпиона с останалите зодии

Скорпион и Рак

Когато представителите на тези зодии се влюбят, се получава връзка, която привлича енергиите на два доста емоционални знака. Те са добра комбинация и силата на всеки един добре комбинира слабостта на другия. Ракът и Скорпионът имат силно сексуално привличане, а когато са един около друг, в стаята се усеща голямо електричество. Имат доста общи неща помежду си, както и потенциала да поддържат страстна и стабилна връзка. Ракът има нужда от сигурност, докато Скорпионът се стреми към власт. И на двата знака им е важен домашният уют. Лоялни са до безобразие към семейните дела. Това е едно от нещата, които ги допълват. И двамата разбират живота като пламенна и дълбока емоционална част от човешката близост.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната могъща работа в екип, когато и двамата се стремят към една и съща цел. Веднъж Ракът да осъзнае, че отдаването на Скорпиона е доживот и че тяхната връзка е емоционално продуктивна, тези отношения ще процъфтят. Тяхната взаимна решителност е пример за отношения със забележителна сила.

Скорпион и Лъв

Резултатът от тази любов често е динамичен и наситен с емоции. Чудесно разбират нуждите на другия, дават си нужното и харесват силата на партньора си. Скорпионът изисква уважение и иска да бъде желан, докато Лъвът има нужда да бъде обожаван и комплиментиран непрекъснато. И двата знака са изключително лоялни и често се обсебват един друг. Лъвът харесва лукса и комфорта и нерядко се увлича. Има склонност да се разпростира нашироко, а Скорпионът няма нищо против да доставя това, от което се нуждае любимият му. Освен това ще е щастлив да бъде публика на Лъва стига последният да не му отказва правото на равенство в отношенията. Лъвът блести ярко и е живото доказателство за пиршество и великолепие. Скорпионът пък страни от прожекторите, но обича да дърпа конците зад кулисите. Тъй като и двата знака са доста непоколебими, трябва да се научат да разпознават нуждите на другия и да ги приемат.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното общо чувство за отдаденост един към друг и към проектите, в които и двамата участват. Лъвът и Скорпионът са много могъщи знаци, па макар и доста различни като индивиди. Желанието да постигнат мечтите си ги прави изключително подходящи един за друг.

Скорпион и Дева

Тези отношения са базирани на наситена кармична връзка. Тази двойка е лоялна и дълбока, със силна връзка. Не си падат по масови мероприятия и тълпи, не са съвсем склонни да ходят по партита или танци. Двамата са си абсолютно достатъчни. Девата и Скорпионът имат афинитет към новите придобивки. Харесва им да са във владение на наследства и имоти. Известни са с това, че са в услуга на другите и че често са зависими. Обичат да помагат на приятели и обществото, в което живеят. В допълнение, Девата може да е необщителна, затворена в себе си, докато Скорпионът е повече отворен към света. Тъй като двата знака са изключително различни, те се учат един от друг, съгласявайки се да правят компромиси и да се срещнат по средата на пътя.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да постигат целите си, когато са сигурни в тях. Когато Скорпионът осъзнае, че Девата е преимущество и мощна сила в техния живот, тези отношения ще станат още по-стабилни. Взаимната решителност и организационни умения създават хармонични отношения.

Скорпион и Везни

От тях излиза много емоционално свързана връзка. Везните са най-щастливи, когато са в добре балансирани и интимни отношения. Скорпионът пък има нужда да е в чувствена и сексуална афера с любимия. От тези два знака може да излезе много лоялна, близка и удовлетворителна връзка.

Най-доброто от тази конфигурация: Може да постигнат заедно много. И двамата са победители и няма да се откажат от нищо, ако искат връзката да просъществува.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X