Напишете дума/думи за търсене

Зодиакалните уроци за тази година

Везни

През цялата отминаваща година всеки ваш опит да направите нещо съществено за вас се проваляше. Всичко беше свързано с благото на другите.

През това лято Господне вие научихте, че няма нищо лошо от време на време да сте егоисти.

Скорпион

Вие имате склонност да завиждате на хората от вас и затова рядко оценявате нещата, които имате в живота си. Постоянно гледате в паницата на другия и приемате за даденост това, което вече притежавате. Тази година научихте, че трябва да бъдете по-благодарни за благините, които имате в битието си.

Стрелец

Крайно време е да се научите да казвате „не“ от време на време, ако не искате околните да си мислят, че винаги сте навити за всичко. Тази година се научихте, че не може да сте на няколко места едновременно.

Козирог

Представителите на тази зодия са много привързани към хората, независимо дали са семейство, приятели или далечни познати. Това, разбира се, е добро нещо, но само ако знаете кога и как да се отдръпнете, за да не бъдете наранени. Заради разочарованията ви в някои отношения през тази година научихте, че няма нищо лошо понякога да горите мостове след себе си.

Водолей

Вие правите това, което искате, и не позволявате на никого да ви диктува правилата. През тази година обаче научихте, че това поведение може да ви изолира от хората, които обичате най-много, и че е крайно време да станете малко по-гъвкави в общуването си с околните.

Риби

Имате много нежна душа и дори и най-дребните проблеми може да ви съкрушат на емоционално ниво. Притежавате склонност, когато стигнете до препятствие, да не го преодолявате, а да го замитате под килима. Но тази година научихте, че е по-добре проблемите да се решават, за да не ги влачите на гърба си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X