Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва в любовта Водолеят

Водолей и Везни

Тези двамата общуват на високо интелектуално ниво. Споделят любовта си към изкуството, хората, културата. Не понасят някой да ги ограничава. Имат еднакви нужди и не изискват от другия повече, могат да дадат. И Везните, и Водолеят са много енергични и ентусиазирани знаци, което ще попречи на връзката да бъде мудна.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да работят като екип. Техните постижения и любов към социализирането правят от тях много успешна двойка.

Водолей и Скорпион

Това е сблъсък на две доста различни философии за живота. Скорпионът е интроверт, търси уединение и силно се вълнува от вътрешния си емоционален свят. Водолеят е на противоположния полюс - крайно екстровертна натура. Той има нужда непрекъснато от нещо ново, от шумна компания, за да се чувства добре. За него правилата и стереотипите не важат. На пръв поглед партньорите в тази връзка нямат почти нищо общо, освен че и двамата държат на своето и трудно приемат компромиса като решение за изглаждане на противоречията. Но и двамата имат силна воля, което е голям коз за създаването на успешна връзка помежду им. Ако я поискат, едва ли има сила на света, която може да ги спре.

Най-доброто от тази конфигурация: И двамата са силни характери, но във връзката няма доминиращ лидер, а партньори.

Водолей и Стрелец

Идеалите на Водолея и знанието на Стрелеца прави от тези два знака творческа и уникална двойка. Тези отношения не познават задръжки и когато партньорите свикнат един с друг, няма да имат нито един скучен момент. Под пластовете романтизъм съществува чудесно приятелство. Те умеят добре да комуникират добре и да се разбират добре. И двамата са идеалисти и развълнувани от живота и заедно си прекарват приказно. Може да летят без страх от падане. И Стрелецът, и Водолеят изпитват взаимно уважение. Стрелецът е привлечен от индивидуалността на Водолея, от неговата визия и творчески способности. Водолеят пък се възхищава от инициативността на партньора си, който непрекъснато измисля нови идеи. И за двамата е важна независимостта. Не изпадат в излишни конфликти, защото разбират нуждите си добре. Понякога Стрелецът изглежда твърде егоистичен за Водолея, но ако не губят комуникацията помежду си, ще преодолеят всяка пречка.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да преодоляват трудности, когато действат от сърце. Тази комбинация прави тази връзка дълбока и запомняща се.

Водолей и Козирог

Когато Козирог и Водолей се влюбят, имат склонност да вадят най-положителните качества един на друг. Козирогът е по-внимателен, докато Водолеят е ненаситен и поощряващ идеалистичното възприятие почти на всичко. На повърхността може да изглеждат абсолютно различни, но тези двамата в момента, в който съберат погледите си, формират на секундата неразбиваема връзка. И двата знака може да бъдат непреклонни, що се отнася до компромис. Козирогът обича нещата да са организирани и винаги внимава за последствията. Водолеят пък намира рутината за досадна. Козирогът може и да намери Водолея за чудат, тъй като понякога се ядосва, че не може да намери и частица здрав разум у партньора си. Водолеят от своя страна няма да толерира доминиращите черти на любимия си, но ще намери солидната основа на Козирога за нещо, което особено цени.

Най-доброто от тази конфигурация: Нерушимата връзка, която сформират. Тези отношения ще бъдат приказни и за двамата партньори. Тяхната любов ще е валидна придобивка не само за тях двамата, но и за тези около тях.

Водолей и Водолей

Тези двама партньори се фокусират върху по-позитивните аспекти на човешкото съществуване. Тази двойка обича да създава приятели, да помага на другите и да размишлява върху социалните промени. Имат склонност да бъдат активни, отзивчиви са и работят най-добре под напрежение. Разбират се добре помежду си, което може да предизвика лека завист от тяхното приятелско обкръжение. Наслаждават се на настоящето и обичат да дискутират моделни и прогресивни идеи. Тяхната независимост и космополитност може леко да ги отдели емоционално от останалите. Прекарват времето си по-далеч от дома си, работят добре заедно като част от проект, организация, фирма. Понякога тази двойка изпитва големи трудности да улови или да изрази истинските си чувства, независимо дали са техните собствени, или тези на партньора. Споделят определени идеи за това как трябва да се държат хората около тях.

Най-доброто от тази конфигурация: Новите идеи, които постоянно измислят и вадят на бял свят. Като визионери и индивидуалисти Водолеите спомагат за културни реформи и иновации. Доколкото и двамата партньори си спомнят да поддържат романтиката и пиперливостта, то толкова тази връзка ще е чудесен актив не само за тях, но и за хората, които ги заобикалят.

Водолей и Риби

Когато Водолеят и Рибите се влюбят, се получава връзка, базирана на създаването и съчувствието. Тези партньори са идеалисти като индивидуалисти и като двойка. Рибите са по-склонни да фантазират, докато Водолеят постоянно измисля новости. Тази връзка не търпи лъжата и непрекъснато търси истината, а двамата партньори постоянно дирят решения на проблемите. И Водолеят,и Рибите имат склонност да се самонаблюдават. Водолеят често прибързва в преценките си и осъжда тези, които не споделят вижданията му, докато Рибите са твърде състрадателни, дори за тези, които не го заслужават. И двата знака създават добри приятелства, освен това са превъзходни любовници. Проблемите в отношенията са рядкост, но понякога Водолеят може да бъде прекалено интелектуален и надменен за Рибите. Те пък от своя страна може да бъдат прекалено себеотричащи се и наивни за вкуса на Водолея. Понякога различните им реакции на дадена ситуация може да причини пукнатина между тях. Водолеят бърза да се отрече от онези, които му противоречат, докато Рибите се впускат в проблемите на другите твърде бързо.

Не са изключени конфликти от време на време, но тези партньори може да прощават и за забравят лесно.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният взаимен интерес в придобиването на знания и възприемане на модерните и космополитни идеи. Ентусиазмът, енергията и желанието им за искрена, честна и отворени отношение са сходни. Взаимните им интереси и сходни характери правят от тях чудесна двойка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X