Напишете дума/думи за търсене

3-те зодии, на които може да доверите живота си

Има човеци, които не могат да задържат в себе си информация, независимо колко се опитват. Има и такива, на които дори да им слагат клечки под ноктите, не биха предали доверието на приятел или друг близък до тях човек.

Кои са зодиакалните зодии, на които може да доверите живота си и най-изконните си тайни?

1. Скорпион

Може да разчитате на Скорпионите да отнесат тайните си в гроба. И не само. Интроспективен, тих и загадъчен, Скорпионът никога няма да раздуха тайните ви, освен ако, разбира се, не направите първо техните достояние на всички наоколо.
Роден в сезона на Хелоуин, този фиксиран воден знак ви кара да прекосите буквален ров, за да стигнете до засекретената информация, която складират надълбоко в себе си.

2. Риби

Подобно на Скорпионите, Рибите са чувствителен воден знак, на който може да разчитате да стопанисват тайните ви, както биха складирали собствените си - с внимание и проницателност.
Известни с това, че са безкористни, Рибите могат да загубят себе си в услуга на другите, така че бъдете внимателни, когато изливате душата си пред тях. Те могат да бъдат крайни емпати и трудно да се отърсят от енергията на някой друг, така че определено ще я обработят, като се изповядват я на страниците на дневник, я в кабинета на терапевт.

3. Лъв
Лъвовете са изключително лоялни и надеждни приятели. Понякога (не)правилно описани като обсебени от себе си, Лъвовете всъщност се интересуват повече от другите хора, отколкото от тях. Техните хора са тези, които ги поддържат живи и мотивирани, и след като един Лъв ви е пуснал в бърлогата си, не ще ви пусне без бой да си тръгнете от живота му. Подобно на Скорпионите, Лъвовете няма да ви правят мръсно, освен ако първо не предадете доверието им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X