Напишете дума/думи за търсене

Знаци, че партньорът ви крие нещо от вас

Всеки има тайни, които пази за себе си, но всяка връзка трябва да се основава на доверие. Добрата комуникация е ключова, но ако партньорът ви иска да прикрие нещо, не е лошо да разпознавате знаците.

1. Промяна в гласа

Ако откриете промяна във височината на гласа на партньора си, когато говори с вас, това може да е признак на лъжа. Може дори да прочиства гърлото си по-често от обикновено или да диша тежко. Това са естествените реакции на тялото, когато човек е нервен заради нещо.

2. Избягва контакт с очите

Очите могат да разкрият много емоции. Така че, ако партньорът се опитва често да избягва погледа ви, това може да е от страх да не го разобличите.

3. Когато отговаря уклончиво и с блуждаещи очи

Когато отговаряме на въпрос, очите ни се изместват в посоката, която ни дава достъп до информация. Очите, които се движат вдясно, търсят спомени, докато очите, които се движат вляво, създават лъжи. Ако отговорите на партньора ви са неясни или необичайно подробни, това може да е знак, че те се опитват да прикрият нещо. Друг признак е, когато отговоря на въпроса ви с въпрос. Това е стратегия за спечелване на допълнително време за измисляне на лъжи.

4. Неспокоен е, когато сте насаме

Наличието на тайни може да накара партньора ви да се чувства неспокоен, особено когато двамата сте насаме. По време на разговор, ако вашият партньор отдръпне тялото си от вас, това може да е знак, че крие нещо. Това е неговият подсъзнателен начин да ви остави извън света си. Друг начин да разберете дали вашият партньор ви лъже, е като погледнете какво прави с ръцете си. Ако той обикновено не си пъха ръцете в джобовете, но изведнъж започне да прави това, може да се опита да се утеши невидимо за вашите очи, защото знае, че прави нещо нередно.

5. Опитва се да прехвърли вина върху вас

Това се случва, когато партньорът ви иска да отклони вниманието от себе си, защото се чувства виновен за нещо. Той се опитва да насочи фокуса към нещо, което вие или вашите приятели и семейство правите погрешно, така че някой друг да е на мушката вместо него.

6. Мига твърде често

Прекаленото мигане може да е знак за лъжа. Лъгането може да бъде стресиращо, а когато сме под стрес скоростта на мигане на очите се увеличава.

7. Нахвърлят се вербално върху вас

Криенето на тайни може да накара партньора ви да се почувства виновен, защото не е честен по начина, по който трябва. Затова не е изключено да ви накара да се чувствате зле, манипулирайки ви, че вие сте този, който е направил нещо нередно.

8. Ангажиран е с работа повече от обикновено

Освен ако не може да се обясни със скорошно повишение или приключване на проект, зачестилите закъснения от работа на човека до вас или внезапно увеличилото се количество командировки може да са извинение за някаква тайна.

9. Вече не е интимен с вас

Ако усетите, че партньорът ви вече не се интересува от интимност с вас, е време да проведете сериозен разговор с него. Възможно е партньорът ви вече да има някой друг, с когото се споделя плътски.

10. Внезапно почва да обръща внимание на външния си вид

Фитнесът е придобил притегателна сила за него, а половината му заплата е отишла за актуализация на гардероба си. Освен ако изведнъж не е решил да започне да се заобича и е започнал да се грижи за себе си, то почти сигурно е, че някой друг освен вас го прегръща и целува.

11. Трудно го намирате

Ако ви е трудно да намерите по телефона партньора си или че рядко отговаря на съобщенията ви, това може да е знак, че вече сте на различни емоционални нива. Той може да си ляга до вас, но сърцето и умът им вече са при някой друг.

12. Пази телефона си от чужди ръце и очи

Въпреки че поверителността е важна, не трябва да има причина партньорът ви да бъде прекалено защитнически настроен към телефона си. Ако той получава съобщения в странни часове от денонощието и веднага става нападателен или влиза в отбранителна позиция, когато го попитате с кого комуникира, не му е чиста работата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X