Напишете дума/думи за търсене

Не се сърдете на мъжа, че гледа порно

Много ме радват жени, които не спират да хвалят половинките си, кичейки ги с непосилната отговорност да са „един на милион”. Не искам да знам колко тежко е такова бреме. И без това едва се оправям с моята непоносима съвършеност. Представете си да имам и перфектен хубостник до мен. Тая работа не е за мен. Предпочитам мъж с хиляди несъвършенства, отколкото „единия на милион”, който ми е отнел правото на сексуално „главоболие”. Предпочитам го пред оня, който нескопосано забърсва капките от мъжкия си сок, напръскали монитора на лаптопа, пристрастен към интернет порното.

Сега да не ме обявите в някаква измислена задръстенящина. Съвсем съм си наред. И аз гледам порно, дори в „неподходящи” часове, в които други възрастови групи се наслаждават на приказки за лека нощ.

Една приятелка, от вида с мъжете за чудо и приказ, наскоро тотално изпуши. Хвана благоверния си да "лъска бастуна на възголемите цомби" на някакви виртуална хубавица, след като половин час преди това я бил изпроводил да си ляга, че имал да „пише важен имейл до чужбина”.

Оттогава прозвището на облекчаващия се среднощен господин е „егоистично порнокопеле”. Преди да се пръкне този прякор, разбира се, минахме през фазите „перверзник”, „свиня”, „животновъд”. Последното се отнася за любовта на съпруга й към „пеликаните и кенгуруто, с които прави секс всяка вечер”.

Тази двойка от няколко месеца е на тотално интимно ембарго. Тя е сложила под карантина нейните женски части, а той демонстрира уж чувство на срам и вина, че е пренебрегнал съпружеските си задължения в името на порното. Няма как да й обясня, че е съвсем нормално от време на време хората да се превръщаме в изперкали мръсници, които изживяват „най-долните” си страсти, воайорствайки съвокуплението на трети с четвърти лица.

Съгласна съм, че има господа, които са порноживотни, неоткъсващи взор от сочния задник на Саша Грей (28-годишна вече пенсионирана американска порноактриса – бел.а.), вместо да си доставят взаимно удоволствие с партньорката. Но, дами, в повечето случаи, гледането на порно е съвсем здравословен акт, който е задължителен поне веднъж на шест месеца. Ако хванете любимия си с момчето му в ръка, не е защото не ви желае, нито пък е порноманиак, който сте склонни веднага да пръждосате на психотерапия за борба с „порока”. Това не е изневяра, нито е болест, от която може да го отървете, шибайки му десет пръчки в гърба.

Следващия път, когато заварите мъжа да се забавлява плътски без вас, подпомаган от филм за възрастни, не го карайте да се чувства като пионерче, хванато да потъпква завета на червената връзка. И не изпадайте в заблуда, че той не трябва да мастурбира, защото сте на един пенис разстояние. Всеки има право да разполага със собствената си сексуалност, както намери за добре.

Вместо да поставяте ултиматуми, които ще го накарат да се крие от вас все едно върши нещо срамно, не е ли по-добре следващия път просто да погледате заедно с него. Току-виж научите някой мурафет, който ще изстреля общия ви оргазъм отвъд обичайната орбита.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X