Напишете дума/думи за търсене

6 начина, по които телефонът предупреждава за изневяра на половинката

Не е някаква новина, че телефоните са станали толкова важно нещо в нашия живот, че са на крачка от това да се превърнат в част от нашата идентичност.

Благодарение на тези джаджи следим за изпълнението на всяка задача през деня, имаме постоянен контакт с хората и достъп до безкрайни количества информация.

От друга страна, много е обидно, когато си на среща и събеседникът ти постоянно си гледа в телефона. Вместо да се съсредоточи в разговора, той постоянно проверява съобщенията си.

Ако и вашият партньор изведнъж започне да прави това, може би е време да се огледате за още няколко телефонни признака, които може да свидетелстват, че той е намерил любов извън връзката ви.

Не споделя паролата си

Да кажем, че той шофира, а не е много наясно за адреса на крайната ви дестинация. В такива случаи GPS-ът идва на помощ, но той няма да ви свърши работа, ако не въведете данните и не погледнете къде трябва да отидете. А това няма как да стане при заключен телефон.

Получава известия от сайтове за запознанства

Това, че е изтрил физически апликацията от телефона си, не означава, че профилът му в сайт за запознанства е деактивиран. Не е изключено все още да получава известия.

Изтрива съобщенията и обажданията

Много малко хора изтриват съобщенията си. Това става най-често, когато трябва да освободим пространство. А пък почти никой не трие обажданията, независимо дали са входящи или изходящи. Ако забележите нещо подобно, то най-вероятно има нещо гнило в Дания.

Не отговаря на обаждания пред вас

Понякога се налага да приемете обаждане, особено ако е свързано с работа или е по личен семеен въпрос. Но нужно ли е да се ходи до другия край на света, за да не чува никой за какво точно става дума.

Никога не оставя телефона си без надзор

През повечето време телефоните ни са залепени за нас. Но ако той буквално го държи в ръката си по всяко време, дори когато стане до тоалетната през нощта, то със сигурност не му е чиста работата. Дали не чака съобщение или обаждане?

Бърка във вашия телефон

Ако не ви позволява да му ровите в телефона – нещо, което ние, екипът на “Мила” дълбоко не одобряваме, защо тогава толкова настоява да разглежда вашия. Може би от чувство за вина или с тайната надежда да ви хване в крачка, което да използва срещу вас, когато и неговата изневяра стане факт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X