Напишете дума/думи за търсене

Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии

Телец и Везни

Това е събирането на две половинки в едно. Тези два знака са кармично свързани. Обичат сигурността във връзката, споделят любов към поезията и културата. Може в началото отношенията да се случват по-бавно, но със сигурност имат общи интереси. Веднъж разбрали нуждите на другия ще установят, че имат доста повече общи неща, отколкото са си мислели. И Телецът, и Везните обичат гурме храната, театрални постановки, колекционират произведения на изкуствата и музика. Много е важно и за двамата партньори физическото и естетическото удоволствие. Обичат не само да бъдат ухажвани, но и да ухажват. Това е от особена важност във всяка връзка за тях. Телецът оценява чара на Везните. Везните пък са благодарни за лукса, който Телецът им предлага. Има какво да научат един от друг – Везните може да помогнат на Телеца да види различната гледка точка на дадена ситуация, а Телецът може да помогне на Везните да превъзмогнат своята всеизвестна нерешителност.

Най-доброто от тази конфигурация: Споделят обща любов към красотата, културата, удоволствието. Естетиката е съществена и за двамата, а техните подобни вкусове правят връзката още по-хармонична и романтична.

Телец и Скорпион

Любовта между тези два знака е нищо повече от екзалтираност, независимо дали е в положителен или отрицателен смисъл. Този съюз е балансиран, защото силите на единия допълват слабостите на другия. Тяхното сексуално привличане е извън всякакви граници. И Телецът, и Скорпионът имат доста общи неща помежду си, но заради силните им натури, те често се люшкат между страстната любов и разгорещените спорове. Телецът изпитва засилено желание за притежание, а Скорпионът ламти за власт. И за двамата партньори богатството и благосъстоянието са важни. Телецът е с една идея по-егоцентричен от Скорпиона, който е много по-загрижен за любимия и за семейството си. И двамата изпитват дълбока нужда от стабилност и сигурност във връзката, но с дребна разлика в нюансите. Докато Телецът уважава честността и ненавижда изневярата, то Скорпионът обича да е тайнствен.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната мощна връзка ще засияе, след като всички препятствия пред интимността им се изчистят. Когато Скорпионът осъзнае, че Телецът няма да ходи никъде и че няма да го направи нещастен, тези отношения ще разцъфтят.

Телец и Стрелец

Тази връзка е невероятно страстна и разгорещена, но и двамата партньори трябва да си дадат време да научат какво да правят с енергията, която тази любов произвежда. Докато Стрелецът постоянно се наслаждава на идеята за нови запознанства, за нови места, за различни кухни и изобщо за новости в живота, то Телецът, който обича сигурността в отношенията, може да се почувства некомфортно именно с тази страна от характера на любимия си. В началото на любовта Телецът може да настоява за повече обвързаност и стабилност, отколкото Стрелецът е склонен да даде. Но ако Телецът се научи да бъде малко по-търпелив, то Стрелецът ще бъде повече от благодарен.

Тези зодии имат различно възприятие за света. Телецът има склонност да бъде практичен, което компенсира хаотичното на моменти поведение на Стрелеца. Последният може да има трудности с типичното за Телеца самодоволство и ако се опита да го опитоми, може и да се сблъска с рогата му. Въпреки това Стрелецът внася доста забавление и приключение в живота на прагматичния Телец.

Най-доброто от тази конфигурация: Новите перспективи, които всеки един от тях внася в живота на другия. Веднъж разбрали и приели разликите си, ще се радват на здрава и щастлива връзка.

Телец и Козирог

Това е практична и чувствена връзка. И двата знака споделят логиката на здраво стъпили на земята личности. Телецът не е заинтересован да рискува повече отколкото е необходимо, особено ако се отнася до емоции и ангажираност във връзката. И на Козирога не му се нрави излишния риск, но по-скоро, ако става дума за пари или бизнес. Кариерата е изключително важна за Козирога, той се интересува от достигането на върховете на всичко, с което се захване, и има склонност да поставя високи цели пред себе си. И Телецът не се плаши от високи топки, но най-вече, когато се отнася до любов или притежание. И двамата партньори се възхищават на отдадеността и силата на другия, но въпреки стабилния, реалистичен и леко закостенял подход към живота, любовната връзка помежду им бързо може да приключи. Причината е, че те в основата си са много различни хора. Не е изключено Телецът да намери Козирога за консервативен и ограничителен, а Козирогът може да започне да мисли, че Телецът е твърде мързелив и че не се интересува особено от кариерата и благосъстоянието си. Ако Телецът успее да убеди Козирога да отпусне малко юздите и да се наслаждава на плодовете на труда си, то със сигурност Козирогът може да мотивира Телеца за превръщането на мечтите му в реалност.

Най-доброто от тази конфигурация: Сходството на техните ценности и тяхната отдаденост към целите. И двамата партньори се наслаждават на лукса и хубавите неща. Взаимните им интереси създават една наистина подходяща двойка.

Телец и Водолей

Тези двамата може да преместят планини, ако разберат как да координират усилията си. Телецът е практичен, докато Водолеят има нетрадиционен, леко „извънземен” подход към всичко. Телецът може да устои на промяната, а пък Водолеят е най-прогресивният от всички зодии. Може и да изглежда, че имат много малко общо помежду си, но споделят силна жажда за успех – което означава, че биха били по-добри бизнес партньори, отколкото любовници. След като и двата знак имат склонност да бъдат екстремно догматични, нека се опитат да не влизат в излишни препирни. Когато Телецът се ядоса, може да хвърля искри, а когато Водолеят усети натиск, той е склонен да се отдръпне, дистанцирайки се от неговия „мъчител”. Това може да накара Телеца да пресира любимия още повече, който пък от своя страна ще се затвори съвсем в черупката си. Модерният и прогресивен Водолей може да намери отдадеността на Телеца към рутината за досадна. Въпреки различията си, има какво да предложат един на друг.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната нескончаема екипна сила, която може да премахне всякакво препятствие по пътя им. И двата знака са много силни персонажи, затова няма шанс нито един от тях да доминира над другия, без значение колко се опитват. Тази връзка може да бъде наистина много вълнуваща и удовлетворяваща в момента, в който се напаснат един към друг.

Телец и Риби

Това в общи линии е щастлива връзка. Двата знака имат кармични връзки и изпитват дълбока емпатия един към друг. Докато Рибите са идеалисти и мечтатели, Телецът е здраво стъпил на земята. И двамата обичат хармонията и стабилността в отношенията и имат какво да предложат един на друг. Телецът може да достави на Рибите една стабилна основа, която да балансира малко фантазиите им, докато Рибите предлагат доброта, нежност и симпатия – неща, които Телецът търси у любимия си. Понякога Телецът не може да разбере „обикновения” поглед към живота на Рибите. Но истината е, че Рибите са всичко друго, но не и обикновени. Помните, че тихите води са най-дълбоки, нали?

Най-доброто от тази конфигурация: Различните им емоционални натури се допълват и хармонизират наистина добре. И двата знака имат еднакво отношение към обвързаността във връзката, което е чудесна предпоставка за продължителна любов между Телеца и Рибите.

Телец и Овен

Връзката между тези две зодии е естествен съюз на любовта, която идва от Телеца, и на страстта, струяща от Овена. В тези отношения всичко се базира на баланса. Овенът иска на секундата да скочи с двата крака в емоцията, докато Телецът предпочита да го кара по-бавно. Това може да породи проблем, защото Телецът обича да бъде ухажван – концепция, която е чужда и тотално неприсъща за Овена. Въпреки това тази връзка може да е доста поучителна и за двата знака. Телецът може да помогне на Овена да озапти малко инфантилните си и непрактични импулси, докато Овенът може да научи Телеца за бъде по-спонтанен и авантюристично настроен.

Най-доброто от тази конфигурация: превъзходен баланс на енергия между мъжкото и женското начало, между импулса и обмислянето. Различните им характери и способността да се учат един от друг превръща връзката им удовлетворителна и щедра.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X