Напишете дума/думи за търсене

Кръвните групи подсказват съвместимостта в леглото

Всеизвестен факт е, че кръвната група влияе върху характера, здравето и храненето на човек, но тя подсказва дали двама души може да си паснат в леглото и да имат успешна връзка. Кои групи си подхождат и между кои няма никакъв синхрон.

И двамата са от група О

Когато и мъжът и жената са от кръвна група O имат нужда от много ласки и близост, от това да са във физически контакт с другия, за да са спокойни и щастливи. Сексуалният им живот е хармоничен.

Ако той е О, тя е А, двойката е в хармония, има химия и сексът е перфектен. Най-често той е активен, а тя пасивна, но с ласки и внимание мъжът може да събуди партньорката си за сексуална активност. Необходимо е само той да не действа прибързано.

При положение, че той е О, а тя В, и двамата ще имат желание за интимност навсякъде и по всяко време. Тук той е много активен, а тя - пасивна, но това прави огъня в отношенията им.

Когато той е О, тя е АВ, мъжът диктува отношенията в двойката. Ако той е по-търпелив, интимните преживявания на двамата ще са хармонични. Ако обаче е взискателен и егоистичен, сексуалният им живот ще е съпроводен с несполуки и стресови ситуации.

Ако той е А, тя е О, двамата ще прекарват в леглото часове и пак няма да се наситят един на друг. За тях важни са любовните игри и прелюдията.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X