Напишете дума/думи за търсене

Кръвните групи подсказват съвместимостта в леглото

И двамата са от група А

Жената от група А може да е напълно доволна ако партньорът й е от тази кръвна група, защото ще й партнира перфектно, и в интимен план ще я води до върховете на екстаза. Причината е, че той я разбира само с поглед.

Когато той е А, а тя е В, е по-вероятно двамата да прекарват повече време в разговори за секс, отколкото да го практикуват. Възможно е някои от позите да не им допадат, и да ги избягват. А имат потенциал удоволствието при тях да е гарантирано.

Ако мъжът е А, а тя е О, основа в отношенията им може да е приятелството и доверието, и с опознаването, в един миг ще дойде интимността. Когато той е А, а тя е АВ, вариантът за непълноценна връзка е възможен. Между тях може да има нежност и близост, но не и пълноценен секс.

И двамата са от група В

Ако и двамата са от група В е нужно да усъвършенстват сексуалната си техника, за да изживеят пълноценно интимността си. Когато той е В, а тя е О, и двамата обичат новостите и разнообразието – пътешествията, срещите с нови хора, хубавите ресторанти. Тя е лидерът в отношенията, но в секса той не остава назад. И на двамата им допада да се обучават в нови сексуални техники. Когато мъжът е В, а партньорката му е А, и двамата са еднакво активни, енергични и амбициозни. Обичат нетрадиционния секс и експериментите.

Ако той е В, а тя е АВ, цялото между тях е гарантирано. Те са темпераментни, изобретателни и ненаситни. И е най-добре той да е по-млад. Ако мъжът е АВ, а тя е О, сексът ги събира и обединява. Те могат да се превърнат в най-щастливата двойка, но само ако партньорът съумее да се приспособи към темперамента и потребностите на партньорката.

При положение, че той е АВ, а тя А, той е страстен и затова буйните страсти са налице. Но тук без чувства, нежност и топлина не става. Ако той е АВ, а тя е В, те се уважават, но не отделят много време за интимност. Въпреки това са доволни един от друг.

Ако той и тя са АВ, хармонията между тях е гарантирана, дори и да са твърде различни като личности. Ако подходът към интимния им живот им е по-творчески, ще е още по-добре.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X