Напишете дума/думи за търсене

Зодии, създадени една за друга

Стрелец и Лъв

Двете огнени зодии са пълни с благодат и блясък. Те са буйни и силни. Стрелецът и Лъвът споделят разгорещени взаимоотношения, в които се наслаждават и ценят взаимната си компания. Те се радват един на друг и тяхната дружелюбна природа ги прави забавна двойка за компания. Докато Стрелецът прибавя щипка житейска философия на Лъва, кралят на зодиите добавя благодат и чар на партньора си. Те излъчват силна енергия и когато са влюбени, може да постигнат много заедно.

Козирог и Телец

Тези два земни знака са свързани с практичност. И двамата ценят упоритата работа, а любовта им към материалните неща ги прави чудесна двойка. Романтичният Телец добавя романс към скучния живот на Козирога, докато здраво работещият Козирог държи Телецът фокусиран върху служебните му ангажименти. Сигурността е друг компонент, който прави връзката между тях по-силна. Обичат луксозния живот и работят в тандем, за да го постигнат.

Овен и Стрелец

От авантюристичните Овен и Стрелец става чудесна двойка. Тъй като и двата са огнени знаци, тях няма недостиг на енергия. Винаги са готови да се справят заедно с предизвикателства, да изследват света, да правят нови неща, непрекъснато да създават спомени и да се изследват един друг.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X