Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва Ракът

Рак и Везни

Когато Рак и Везни станат любовна двойка, всеки от тях се стреми да допълва половинката си. И двете зодии търсят сигурна, уверена връзка и споделят разбирането си за красота и лукс, особено в семейните среди. И двамата могат да съчетаят енергиите си в пълна хармония, когато решат да следват една цел. Въпреки че тази двойка прогресира по-бавно отколкото други и от начало може да им се стори, че имат малко общо, с течение на времето превръщат ненатрапчиво половинката си в по-добър индивид.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимното им оценяване за стабилност и семеен баланс. Естетиката е важна за тях и споделят любов и комфорт в живота. Сходните им вкусове изграждат една връзка от преданост и хармония.

Рак и Скорпион

Когато представителите на тези зодии се влюбят, се получава връзка, която привлича енергиите на два доста емоционални знака. Те са добра комбинация и силата на всеки един добре комбинира слабостта на другия. Ракът и Скорпионът имат силно сексуално привличане, а когато са един около друг, в стаята се усеща голямо електричество. Имат доста общи неща помежду си, както и потенциала да поддържат страстна и стабилна връзка. Ракът има нужда от сигурност, докато Скорпионът се стреми към власт. И на двата знака им е важен домашният уют. Лоялни са до безобразие към семейните дела. Това е едно от нещата, които ги допълват. И двамата разбират живота като пламенна и дълбока емоционална част от човешката близост.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната могъща работа в екип, когато и двамата се стремят към една и съща цел. Веднъж Ракът да осъзнае, че отдаването на Скорпиона е доживот и че тяхната връзка е емоционално продуктивна, тези отношения ще процъфтят. Тяхната взаимна решителност е пример за отношения със забележителна сила.

Рак и Стрелец

Тези два знака трябва да са търпеливи и да дадат време на връзката си да се развие и да узрее. Всеки от партньорите с течение на времето ще разбере, че има какво да даде на другия. В началото ще изглежда, че Стрелецът има нужда само от адреналинови преживявания, а на Рака все няма да му достига интимна сигурност. Докато връзката не се разгори, не е изключено да се появят дребни кавги, започнати от Рака, на който няма да му е достатъчно отдаването от страна на Стрелеца. С течение на времето обаче Стрелецът ще се научи да уважава силната емоционална подкрепа, която дава Ракът. Ракът живее заради емоциите и традициите, а Стрелецът е привлечен от безкрайния си интерес към пътешествията. Емоционалните приливи на Рака може да са изключително съкрушителни за Стрелеца, а на Рака да му е невъзможно да свикне със скитническата природа на Стрелеца.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. Те са доста подходяща двойка, след като се научат да бъдат отворени един към друг и възприемат различните си житейски философии. Ако каналите за комуникация останат свободни и чисти, то почти нищо не е в състояние да помрачи отношенията им.

Рак и Козирог

Това е двойка, направена в Рая. Връзката между Рака и Козирога е символ на велика сила и увереност. Козирогът е фокусиран върху логиката, здраво стъпил на земята и голям реалист. Ракът носи емоционален заряд във връзката. И двамата покриват високите си стандарти и засвидетелстват един към друг взаимното си уважение. В лицето на Козирога Ракът намира преданост, а в замяна Козирогът получа постоянство в чувствата на партньора си. Тези отношения са базирани на основата на материалната и емоционалнат сигурност. И Ракът, и Козирогът обичат да взимат умерени и консервативни решения. Ракът е този, който полира и запазва плодовете на техните общи постижения. Той е пазителят на носталгичните спомени и притежания. Козирогът пък отваря очите на прекалено сантименталния Рак, научавайки го, че има и друг свят освен този, в който собственото му, леко чупливо сърце е господар.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната крайна саможертва и интересът им към общите цели. И двамата харесват качествените, красиви и луксозни неща и нямат нищо против, ако трябва да поработят по-здраво, за да постигнат мечтите си. Взаимните им страсти, чувството за отговорност и моралът ги правят доста подходящи един за друг.

Рак и Водолей

Това е двойка, при която на 100 процента важи максимата, че противоположностите се привличат. Ракът възприема живота емоционално, докато Водолеят има по-ексцентрично и нетрадиционно усещане към света. Когато Ракът се прибере в черупката си, Водолеят използва възможността да развихри екстровертността си, да буйства по партита и да организира всякакъв тип мероприятия. Той обича да се намира сред приятели и всичко, що е свързано със социални контакти, е добре дошло. Ако Ракът и Водолеят намерят начин да комбинират своите качества в положителна посока, ще превземат всякакви върхове. И двата знака са решителни и амбициозни. Ракът е старомоден, привързан към традициите и рутината, а моралът му е по-скоро консервативен, отколкото прогресивен. Водолеят е много модерен и леко се вцепенява пред рутината, която намира за изключително досадна. Ракът може да е заинтригуван от чувството за въодушевление на Водолея, но е твърде вероятно да не му стигнат силите да следва докрай революционните виждания на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Когато решат да се съберат, те се превръщат в неукротима сила. Комбинирайки коренно различните си енергии, Ракът и Водолеят може да намерят естествения баланс помежду си и да се забавляват въпреки различията си.

Рак и Риби

Любовта между Рака и Рибите е позитивна среща на духовности. И двата знака са толерантни и съчувстват на останалите около тях. Рибите лесно се енергизират от идеите на Рака. Рибите може да отворят очите на партньора си със своята креативност и духовност. В замяна Ракът може да е пътеводител, повеждайки Рибите в посока на сбъдване на мечтите им, които доста често са прекалено утопични. Тази двойка печели от изключително силната и многолика емоционална връзка. Ракът обича материалното. Освен това за него са важни комфортът и изобилието в дома, което със сигурност ще му пречи да разбере минималистичния стил на живот, който се нрави на Рибите. Въпреки че разбират житейското изобилие по различен начин, и двата знака споделят емоционална дълбочина, която може да направи отношенията им доста пълни.

Най-доброто от тази конфигурация: Техните сходни емоционални натури. И двата знака имат голям чувствен капацитет, който им позволява да изпитват състрадание и съчувствие. Те се допълват и хармонизират един друг.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X