Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които често стигат до развод

Везни и Козирог

Козирозите ще усетят незабавно физическо привличане към Везните, а от своя страна те ще се възхищават на дарбата на Козирога да печели пари. Това ще изглежда като балансирана връзка, когато се оженят, но мързелът на Везните ще започне да пили нервите на Козирога. Везните ще продължат със социалните си контакти и няма да пропускат да се забавляват, а това не е нещо, което обича да прави Козирогът. Тези два знака са твърде несъвместими, за да продължи бракът.

Скорпион и Стрелец

Когато Скорпионът и Стрелецът се съберат, почти всички около тях веднага ще разберат, че тая работа няма да я бъде. За съжаление, те ще се оженят, преди да отворят очите за големите пробойни помежду им. Скорпионът обича дома и огнището, а Стрелецът няма търпение да го напусне. Скорпионът е твърде взискателен и с развито чувство за собственост, а това изобщо не се нрави на Стрелеца. Тези два знака са страхотни за свалка за една нощ, но не и за брак.

Стрелец и Рак

Забележително е колко често тези два знака се събират заедно - може би защото са типични представители на драматизма. Когато се съберат Стрелецът и Ракът, има много вълнение, секс, измама, разочарования и контрол. Връзката им като нищо може да служи за тема на цял сезон на някоя сапунка. И Стрелецът, и Ракът ще се опитат да придобият контрол над другия, но и двамата ще се провалят в това начинание. Както и бракът им.

Козирог и Риби

Това ще бъде любимата двойка на всички: солидният и практичен Козирог и мечтателните, креативни и чувствителни Риби. Те ще се чувстват така, сякаш са герои от любовен роман, а противоположностите им са нещо, което ги свързва. И за известно време те ще бъдат щастливи. Но денят ще дойде, когато различията им ще бъдат твърде големи и ще се разведат, изненадвайки всички, които ги познаваха като съвършена двойка.

Водолей и Лъв

Смятате, че този съюз ще проработи - и двете зодии обичат да са около хора и двете са харизматични. Те ще бъдат опиянени от окачествяването им като могъща двойка, но в действителност те са много различни. Лъвът жадува за светлината на прожекторите и ще направи всичко, за да я получи, докато Водолеят не чувства нужда да прави нищо, за да привлече хората към тях. Той се раздава на другите и живее живот, пълен с интелектуално предизвикателство. А Лъвът обича нещата по-блестящи и повърхностни. Той ще бъде облекчен, когато Водолеят поиска развод, но ще покаже, че е разстроен. Все пак обича да е в центъра на събитията.

Риби и Овен

И двамата изглежда са пропуснали урока, че може да се възхищаваш на някого и да правиш секс с него, но не е нужно да се омъжваш за него. И двата знака са привлекателни и вдъхновяват хората, но не работят добре заедно. Сърцето на Рибите е меко и добро, а Овенът може да бъде прекалено прям. Освен това има склонност да говори, без да взема предвид чувствата на другия. Овенът би предпочел да бъде сам, отколкото да бъде с някого, който го спира да прави това, което иска, защото любимият му има нужда от него. Да, тези двамата определено ще изгорят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X