Напишете дума/думи за търсене

Искате голяма любов? Направете това

Едва ли има някой, който да пърха от умиление, когато си спомня как са го зарязали без едномесечно предизвестие.

Трудно е да погледнеш на раздялата като врата, водеща към блаженството, което може да изпитват само емоционално неангажираните люде. Особено ако все още не си изпил болкоуспокоителните за аритмията, причинена от разлъката.

Но защо да чакаме да дойде зимата, както непрекъснато заплашително ни обещават в „Игра на тронове“, та да замразим наранените си чувства. Толкова по-бързо и по-малко некомфортно би било, ако дегизираме раздялата като нещо вълшебно. Звучи нелепо и присмехулно, но по-важно е кой се смее последен.

Вече не сте във връзка, която ви души

Колкото и да не ви се ще да хвърляте на вятъра някакво любовно време, което сте прекарали в споделяне с другиго, по-добре се отървете от хомота, който виси на врата ви, след като емоциите са изчезнали яко дим. Да си във връзка само за да не си сам, не си е работа. Раздялата ви дава картбланш да се освободите от станалото напоследък бреме, което ви кара да доставяте удоволствие на някого, да задоволявате неговите желание и доста често да оставяте себе си на заден план.

Научили сте се как да губите

Няма нужда да потъвате в самосъжаление и носни кърпички. Ревът е до време, сълзите са за щастие. Раздялата е загуба, но трябва да се научите как да губите.

С достойнство, с надежда, с устрем към хилядите възможности, които в крайна сметка ще се сведат само до една-единствена – в откриването на вашия човек, с когото ще искате да чуете романтичното вибрато на „Докато смъртта ни раздели“.

Измерили сте скалата на вътрешната си сила

Когато губим някого, със сигурност сверяваме не само прага на болката, но и скалата на вътрешната си сила. В момента, в който осъзнаете мощта си като индивиди, ще се сдобиете отново с леко понапусналото си самочувствие. Време е отново да започнете да вярвате и обичате себе си. Време е да започнете да цените и уважавате себе си, за да го правят и другите.

Станали сте по-уверени и по-независими

За да си тръгнете от една връзка, която не ви радва, а ви гнети, се изисква достатъчно смелост, но пък върши чудеса за собственото ви усещане за себе си. Приливът на увереност е толкова огромен, че като нищо може да се почувствате като супергерой с наметало. Супергерой, наречен Независимост.

И най-важното - тази раздяла е първата сериозна стъпка към срещата ви с Голямата любов!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X