Напишете дума/думи за търсене

Риби, хороскоп за 2018-а: Копнеж за свобода и авантюри

СНИМКА: PIXABAY

През 2018 г. 7-ият дом в хороскопа ви, който отговаря за любовта, брака и социалните дейности, не е подчертан. Няма да ви интересуват особено сериозните връзки и отношенията, свързани със задължения, договори или участие в спогодби.

Копнежът ви за лична свобода е в основата на това. Също и вашата отдаденост на Бога. Обичате го повече от всичко, повече от съпруга, съпругата, децата и т.н. Така че брак не се очертава тази година. Съществуващите връзки пък ще бъдат много сериозно изпитани.

Онези, които са женени или обвързани в любов с Риби, трябва да им осигурят много пространство. Това е може би единственото нещо, което могат да направят, за да спасят връзката.

Рибите също трябва да свършат работа – да проучат по-дълбоко желанието си за свобода. Един велик йога е казал някога, че “свободата е свобода от идеята, че си свободен” – твърдение, което е нещо като дзен коан. Свободата означава да се подчиниш на Бог, на истинската си същност, на по-висшата сила у теб, да нямаш други богове преди Аз-а. Да следваш това и нищо друго.

Ако Бог ви е отвел до някоя връзка, означава ли свободата, че трябва да я ликвидирате? Всеки сам нека си отговори, но е добре да си зададете този въпрос.

Понякога това, което изглежда като ограничение, е праг към други форми на свобода. Ако понякога се ограничим до един партньор, печелим свободата да проучваме по-дълбоките форми на интимността.

Необвързаните Риби е по-вероятно да имат безброй авантюри през годината, отколкото брак. Тези, които се стремят към втори брак, ще имат чудесни възможности след 26 октомври. Те са с най-добри шансове за венчило от всички Риби. Вторият брак е много вероятен, макар че може да не е законен в традиционния смисъл на думата. Дори тук обаче ще трябва да се справяте с порива към лична свобода. Партньорът ви се очертава да е с високо положение, колкото любовник, толкова и наставник, ваш учител или началник дори.

Стремящите се към трети брак няма да се разписват в гражданското, но ще имат романтични връзки в службата или с хора, свързани със здравето им.

Ако се интересувате от четвърти брак пък, по-добре не се обвързвайте, а се наслаждавайте на неочакваните любовни възможности.

През 2018 година 4-ият дом на Рибите, отговарящ за семейството, също не е силен. Имате свобода в тази сфера, но не и особен интерес да я упражнявате.

С динамичния Уран – планетата на внезапните промени, точно до асцендента в хороскопа ви, ще водите номадски живот, дори и да не се преместите официално. Вероятно ще живеете на различни места за дълги периоди от време, може и в чужбина. Макар че имате дом, на другите ще е много трудно да разберат как и къде да ви намерят. Мобилният телефон ще ви е много полезен тази година, включително и в работата.

Очертава се физическо преместване или много ремонти на сегашното ви жилище.

Семейните въпроси категорично застават на заден план предвид духовния ви живот и желанието ви за лична свобода. Не искате да се товарите с подобни неща. Искате да правите каквото искате, когато искате. За щастие, хората в семейството ви, изглежда, разбират това и не ви създават големи пречки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X