Напишете дума/думи за търсене

Водолей, хороскоп за 2018-а: Пренареждате любовната дъска

СНИМКА: PIXABAY

Макар че поулегнахте малко, любовният ви живот остава нестабилен и ви е трудно да се задържите само с един партньор. Тъй като израствате духовно и психологически, у вас живеят много различни личности. Изграждате се ускорено като шедьовър, но още не сте завършени.

Така, както се променяте, вашият партньор, съпруг/а или любовник/ца, които са били влюбени в Х, установяват, че Х вече не съществува и е заменен с Y - човек, който никога не са харесвали. И са в шах. След като се натаманят към Y, той се превръща в Z и т.н.

Обратното също е вярно. Смятали сте, че партньорът ви е върхът - принц или принцеса, но с вашите метаморфози се сменя и представата ви за идеален партньор.

Въпросите, свързани с личната свобода, допринасят за нестабилността на любовния ви живот. Истинската свобода, която търсите, не е просто да правите каквото си искате, когато си искате или да се налагате, а означава да растете и да се развивате.

Това всъщност ви е мотивирало. Създаването на постоянна връзка, освен ако другият човек разбира тези неща, може да наруши свободата. И вероятно заради това в последните години, а и следващата любовните ви връзки са на конвейер.

На 16 юли Сатурн прави много важно навлизане в 7-ия дом на любовта, брака и социалните дейности в хороскопа ви и ще остане там през следващите две и половина години. Това по принцип не се смята за много щастлив любовен аспект, но ако се отнесете, както трябва, може и да стане.

Сатурн в 7-и дом тества съществуващите връзки. Задълженията на любовта стават водещи при този транзит и само истинската любов може да оцелее в бурята. Трябва да пренаредите и реорганизирате любовния и социалния си живот и да си наложите самоограничения в тези сфери. Вероятно заради свободата вашият кръг от приятели и гаджета е станал твърде голям и хаотичен.

Време е да въведете ред. Ще трябва да се съсредоточите повече върху истинските си приятели, а другите да оставите. Със сигурност Сатурн ще ви покаже кой кой е в следващите 2,5 години.

Обикновено Сатурн в 7-и дом не дава брак, но невинаги. Понякога вкарва в живота ни по-възрастни и улегнали хора. Възможна е и женитба по сметка.

Често при този транзит се губи вярата в романтичната любов. Дори най-неизлечимият романтик започва да се съмнява, че това е илюзия, номер на сетивата, сън, химера. Човек започва да си мисли, че трябва да отхвърли тази фантазия и да се ожени за някого, който ще осигурява необходимото, ще има чувство за дълг, положение и престиж. Необвързаните особено силно ще усещат този натиск.

Много от вас ще срещнат специален човек при този транзит, но Сатурн ще ви подтиква към бавна любов и никакво прибързване.

Онези, които вървят към втори брак, ще са в коренно различна ситуация. Любовта им ще е много щастлива и сватбата, ако вече не е факт, предстои.

Желаещите трети брак трябва да търсят любовни възможности в университети, църкви, места за молитви и образователни институции. След 26 октомври ще има шансове и с издигнати хора, началници.

Ако ви интересува четвърти брак, ще ви привличат богати хора и, изглежда, се задава нещо подобно.

Семейството и домът не са особен приоритет и всичко е нормално до 28 юли, когато настъпва промяна. На физическо ниво се очертават големи и дълги ремонти - жици и тръби се вадят и сменят, стени се бутат. Може с това да ви изненадат и съседите. Във вашата къща или квартал е вероятно да се инсталират високоскоростни комуникации.

Присъствието на Марс в 4-ия дом на хороскопа ви ще вдигне страстите с членовете на семейството. Възможни са спорове и конфликти. Опасни предмети трябва да се пазят далеч от децата - запалки, кибрит, ножове. Добрата новина е, че ще изследвате причините за гнева си и ще откриете, че вероятно причините са в ранното ви детство и са свързани с родителите ви. Ще изплуват стари спомени, което ще е чудесен повод за анализ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X