Напишете дума/думи за търсене

Дева, хороскоп за 2018 г.: Вълнуващи емоции и бунт срещу нормите

СНИМКА: PIXABAY

Вълнуваща и динамична е любовта ви от доста време и това продължава. Има и положителни, и отрицателни неща. Първо, положителните. Наскоро сте открили свободата и независимостта в любовта. Можете да експериментирате и да обновите връзката си. Срещате нови, вълнуващи и необичайни личности, много интересни хора ви заобикалят.

Макар че вие, Девите, сте по-скоро традиционалисти, в любовта далеч не е така. Сприятелявате се и се влюбвате в хора с различна култура и етнос. Отхвърлили сте всички правила в любовта и си създавате свои собствени. Дълбоката вяра тук е, че може да имате любов и лична свобода едновременно.

Мнозина от вас откриват това, но не за дълго. Новата ви свобода и откритост ви носят сърдечни възможности по най-неочакван начин. Любовта може да ви споходи по всяко време и вероятно го прави. Изживявате възходи в любовта, които малцина познават, но и паденията могат да са тежки.

Въпреки това сте непоколебими. Ставате и започвате отново, това е част от процеса.

От всичко това идват ново познание и разбиране. Това е целта. Сега като че ли се бунтувате срещу социалните норми в общуването, но като продължите с експериментите си, ще разберете защо тези правила и традиции са се появили. Това не значи, че ще ги следвате, но ще разберете логиката зад тях.

Негативите са също силни. Тези ваши настройки не работят за трайни връзки. Бракът сега ще е труден, освен ако партньорът не ви дава много пространство. Вие също ще трябва да му го осигурите, тъй като сега привличате свободолюбиви хора. Също и експериментатори като вас, което носи нестабилност. Женените Деви вероятно ще се изправят пред криза във връзката си. Звездите подтикват, но не налагат, така че не става въпрос за разрив, но се създава по-свободен тип брак. Тези, които са женени за Деви и искат да спасят връзката си, трябва да осигурят много промени и вълнуващи изживявания.

С Уран в 7-ия дом на хороскопа ви любовните възможности са навсякъде по всяко време, например когато изхвърляте боклука или отидете до аптеката. Най-вероятните места обаче са купони и социални сбирки, службата, лекарският кабинет или свързани със здравето места като фитнесклуб, студио за йога или лекция по темата.

Ще ви привличат нестандартни хора, гении, бунтари срещу обществото. Също така лечители, доктори и колеги. Сходни здравословни цели и добра съвместимост в службата са важни романтични опори.

Духовността на партньора ви също е важна и наистина ще привличате по-издигнати и творчески хора в живота си.

Някои приятелства са ви разочаровали през последните години и не ви интересуват особено. Любовта е много по-важна за вас сега. Намирате се в процес на “плевене” – оставяте си добрите истински приятели и изхвърляте другите. Научавате, че е по-добре да имате малко, но качествени приятели, отколкото орди техни подобия.

Четвъртият дом на семейството в хороскопа ви е силен от много години и това ще продължи и през следващите. Плутон се намира в този дом и предизвиква дълбоко психологическо почистване. Емоционалният ви живот се обновява, но първо трябва голяма чистка. Драстични са промените в семейните ви връзки, които ги издигат на по-високо и по-добро ниво. Старият тип отношения умират и се раждат нови.

В този процес може да има и емоционална раздяла с членове на семейството. Не е лесно и комфортно, но крайният резултат е наистина красив. Като че ли имате нова психика и основа, върху които да градите храм на славата.

На по-светско ниво Плутон в 4-и дом носи много сериозни ремонти в къщата. Нещата са свързани. Когато преживявате дълбоки психологични промени, ги правите и у дома. Не просто боядисвате стените, а ги събаряте, подменяте тръбите, елинсталациите, канализацията и т.н. Цялата структура и характерът на жилището ви се обновяват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X