Напишете дума/думи за търсене

Телец, хороскоп за 2018-а: Сватби, купони, върволици от ухажори

Макар че 2018-а ще започне бавно в социалната сфера, с малко промени, бъдете търпеливи. Сцената е подредена за година на връзките. Началото е 16 юли, но набира шеметна скорост след 26 октомври, когато Юпитер ще влезе в 7-ия дом на любовта и брака в хороскопа ви.

Тези, които са сами, ще имат изключителни възможности за брак и дори да не се оженят, ще влязат в отговорни и сериозни връзки.

На 23 октомври ще има слънчево затъмнение в 7-ия дом на хороскопа ви, което също говори за дългосрочни промени и преобръщане на статуквото. Женените ще имат възможност да изчистят отношенията си и да ги подобрят значително.

Връзките или бракове, които не се основават на истинска любов, са в сериозна опасност, но при такива прекрасни любовни аспекти няма от какво да се страхувате.

Като цяло социалният ви живот значително ще се разшири. Ще се появят нови важни приятели и контакти. Ще излизате повече навън, с повече светски живот, купони и т.н. Много от вас ще се оженят и много ще ходят на сватби.

Ако мислите за втори брак, условията са много добри след 16 юли. Макар че ще ви привличат чужденци и хора с различна култура, няма нужда непременно да ходите в чужбина. Човекът ще е много близо до дома ви. Вероятно семеен приятел или ще се запознаете чрез семейството.

Ако пък работите за трети брак, проблемът е, че има твърде много възможности. Ще сте настроени за експерименти, искате много промени и разнообразие в любовния си живот. Има такова оживление във връзките ви, че пречи на дългосрочното обвързване.

Обикновено Телците са привлечени от парите, а тази година още повече. Тези, които се стремят към първи или втори брак, ще срещнат богаташи. Няма да ги интересува толкова поста им, колкото банковата сметка. Кандидатите за трети брак обаче предпочитат високото положение и престижа и ще срещнат такива хора. Възможен е роман в работата с някой началник или човек, свързан с кариерата им.

Октомври – ноември е не само повратен момент, но и най-активният ви период в любовта. Венера ще бъде в дома на любовта ви до 8 октомври, а на същата дата Меркурий влиза в него. После влизат Слънцето – на 23 октомври, и Юпитер – на 26 октомври. От тази върволица може да очаквате много.

На 16 юли Сатурн навлиза в сектора на семейството в хороскопа ви, където ви очакват допълнителни отговорности. Трябва да приведете в ред домашния си живот и къщата. Ако прекалите с твърдата ръка, ще пламне опозиция, ако сте меки – рискувате анархия. Някъде по средата е правилният път.

Тъй като Сатурн управлява 9-ия ви дом, възможно е преместване или разширяване на жилището ви. В основата може да стоят промени в кариерата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X